Ultima oră
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook

EXCLUSIV | Diana Belbiţă, despre decizia de a părăsi România: "Canada reprezintă viitorul pentru mine!" Ţelul pentru care luptă acum "Prinţesa Războinică"

Emisiuni Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon EmailDiana Belbiţă a vorbit la Look Sport LIVE despre decizia de a părăsi România pentru a se stabili în Canada, precizând că nu renunţă la acest ţel şi că îşi vede viitorul peste Ocean, alături de familia sa.

În vârstă de 24 de ani, luptătoarea din UFC spune că vrea să atingă rezultate importante în MMA şi e convinsă că drumul ales o va ajuta să se realizeze din toate punctele de vedere.

"Pentru mine orice pas înainte e bun. Eu am început de jos şi cu zero bani, ca să zic aşa. Deci orice pas făcut e bun. Nu se poate mai rău decât a fost. Merg din bine în mai bine.

E speranţa care mă ţine în picioare şi ştiu că într-o zi voi câştiga suficient cât să îmi pot cumpăra o casă în Canada, încât să pot să-mi mut familia în Canada...

Momentan e numai Canada la mine în gând, pentru că atunci când iau o decizie, o ţin până la capăt şi lupt pentru asta. Iar ăsta e scopul meu: să mă pot muta acolo, să pot locui acolo şi să merg mai departe cu sportul. Canada reprezintă viitorul pentru mine.

Nu vreau să mă gândesc să fac altceva în acest moment. Ăsta e locul meu de muncă şi îmi place
", a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele