Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Diana Belbiţă, despre decizia de a părăsi România: "Canada reprezintă viitorul pentru mine!" Ţelul pentru care luptă acum "Prinţesa Războinică"

Emisiuni Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon Email



Diana Belbiţă a vorbit la Look Sport LIVE despre decizia de a părăsi România pentru a se stabili în Canada, precizând că nu renunţă la acest ţel şi că îşi vede viitorul peste Ocean, alături de familia sa.

În vârstă de 24 de ani, luptătoarea din UFC spune că vrea să atingă rezultate importante în MMA şi e convinsă că drumul ales o va ajuta să se realizeze din toate punctele de vedere.

"Pentru mine orice pas înainte e bun. Eu am început de jos şi cu zero bani, ca să zic aşa. Deci orice pas făcut e bun. Nu se poate mai rău decât a fost. Merg din bine în mai bine.

E speranţa care mă ţine în picioare şi ştiu că într-o zi voi câştiga suficient cât să îmi pot cumpăra o casă în Canada, încât să pot să-mi mut familia în Canada...

Momentan e numai Canada la mine în gând, pentru că atunci când iau o decizie, o ţin până la capăt şi lupt pentru asta. Iar ăsta e scopul meu: să mă pot muta acolo, să pot locui acolo şi să merg mai departe cu sportul. Canada reprezintă viitorul pentru mine.

Nu vreau să mă gândesc să fac altceva în acest moment. Ăsta e locul meu de muncă şi îmi place
", a declarat Diana Belbiţă la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele