Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Dinamo, felicitată pentru decizia luată în cazul lui Deian Sorescu: ”Va lua mai mulţi bani aşa”

Dinamo Publicat pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20336377/1/sorescu.jpg

Dinamo poate da lovitura cu Deian Sorescu dacă nu îl vinde în această vară, consideră Vasile Maftei. Fostul fundaş e de părere că echipa din ”Ştefan cel Mare” a procedat bine în momentul în care a refuzat propunerea de câteva sute de mii de euro a celor de la Legia Varşovia, venită pe adresa celui mai bun jucător al lui Dinamo.

Maftei e ferm convins că se pot lua milioane de euro pe Deian Sorescu, dar nu acum, ci în iarnă. În plus, dacă fotbalistul va continua la Dinamo până peste şase luni, atunci clubul va avea de câştigat şi din altă privinţă, din cea a clasării pe un loc cât mai sus în Casa Liga 1, care ar aduce mai mulţi bani din drepturile TV.

Oferta polonezilor s-a făcut pentru că se ştia că Dinamo e în această situaţie, în insolvenţă, dar valoarea lui Deian e peste ce a oferit Legia. Eu aş ţine jucătorul, sperând că poate creşte şi mai mult, iar în iarnă să vină o altă ofertă, cu o sumă convenabilă pentru club, de câteva milioane de euro.

Până la urmă, e important şi ca Dinamo să acumuleze puncte, să se salveze de la retrogradare. Ar veni şi mai mulţi bani din drepturile TV. Cu siguranţă, cei care sunt acolo ştiu ce vor şi ce e bine pentru club”, a declarat Vasile Maftei în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport.

Mijlocaşul Deian Sorescu, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, a fost dorit în Polonia, de Legia Varşovia. Dinamo a refuzat o primă propunere pentru el. A spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi a anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Apoi, se pare că a mai redus puţin din pretenţii, la 800.000 de euro, dar polonezii nu au mai fost interesaţi.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sorescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele