Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a dat verdictul: ”O să fie o forţă!”. Fostul şef al LPF ştie cine va lua titlul în Casa Liga 1

CFR Cluj Publicat pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20301394/1/dumitru-dragomir.jpg

CFR Cluj a dat două mari lovituri în această vară. L-a adus pe Marius Şumudică antrenor şi, recent, a reuşit să îl convingă să sosească în Ardeal şi pe Denis Alibec. Dumitru Dragomir a vorbit despre aceste alegeri ale conducerii în emisiunea Look Sport Live.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că venirile lui Marius Şumudică şi Denis Alibec, dar şi ale celorlalţi jucători, va propulsa CFR Cluj, din nou, în rândul principalei favorite la titlu.

Marius Şumudică e omul dracului! Părerea mea e că tot CFR e favorită la titlu şi anul ăsta. L-a adus pe Alibec, e greu să stea cineva în calea CFR-ului. Să vedem cum o să fie Alibec după operaţie. Poate nu o să mai joace la fel. Dacă îşi revine, CFR o să fie o forţă”, a spus Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

Denis Alibec (30 de ani) e marea lovitură a verii pentru CFR Cluj. Atacantul vine sub comanda lui Marius Şumudică sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Kayserispor.

În plus, campioana ultimelor patru sezoane în Casa Liga 1 are şi o opţiune de transfer definitiv, în vară, dacă va reuşi să ajungă la un acord cu turcii de la Kayserispor, echipă cu care Alibec mai are doi ani de contract şi la care câştigă un salariu anual de 800.000 de euro. Conform înţelegerii, trupa din Gruia va plăti o parte din remuneraţia lunară a vârfului de atac.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele