Ultima oră
VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League VIDEO | Dinamo încheie cu un eşec parcursul în grupele EHF European League
VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter VIDEO | Mai speră la Scudetto! Juve accelerează pe lângă Spezia, 3-0, şi revine la şapte puncte de liderul Inter
VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare" VIDEO | Cîmpanu, gol şi ratare imensă în Chindia - Craiova 0-1. "Este o revanşă. Am arătat că suntem o echipă mare"
Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu" Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu"
VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac" VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac"
Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi

EXCLUSIV | Interviu de suflet cu Florin Răducioiu. ”Doresc şi fotbaliştilor actuali şi celor din generaţiile următoare să ajungă unde am ajuns”

Special Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20002981/1/r2.jpg

Florin Răducioiu (50 de ani) a fost invitatul special al zilei de marţi la Look Sport LIVE. Acesta rămâne în amintirea iubitorilor fotbalului pentru CV-ul său impresionant. De-a lungul carierei a trecut pe la formaţii mari din cele mai importante campionate ale Europei, precum: Bari, Veron, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham, Stuttgart sau AS Monaco.

Răducioiu şi-a amintit cu drag aceste momente, el fiind şi primul care a marcat patru goluri într-un meci al naţionalei. Evenimentul a avut loc în 1993, la Toftir, într-un meci contra Insulelor Feroe.

”Cred că rămân primul jucător român care a jucat în toate campionatele importante din Europa, evident, am şi marcat. Doresc şi fotbaliştilor actuali şi celor din generaţiile următoare să ajungă unde am ajuns şi eu, pentru a da echipei naţionale un plus de ambiţie şi determinare.

Schimbul de mâine greu vine, vin cât mai puţin din spate, de asta e bine ca jucătorii să joace în campionate puternice. Ca atare, mă gândesc la echipa naţională”,
a declarat fostul fotbalist, la Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin şi invitaţii săi îţi aduc cele mai fresh informaţii din lumea sportului.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele