Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Justin Ştefan şi Eduard Novak s-au pus de acord. Anunţul mult aşteptat cu privire la revenirea fanilor pe stadioanele din România

Special Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19961030/1/s1.jpg

La Look Sport LIVE, Carol Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Sportului, şi Justin Ştefan, secretarul general al LPF, au avut un dialog despre redeschiderea stadioanelor. Ambii s-au pus de acord că acest lucru nu se poate realiza în viitorul apropiat, însă scenariul cel mai plauzibil pentru a realiza visul fanilor este luna aprilie. Totul depinde însă şi de evoluţia pandemiei.

”În ceea ce priveşte aducerea spectatorilor pe stadion trebuie să fac o precizare clară. Nu fac o propunere populistă, înainte trebuie să avem o discuţie cu MTS, cu Ministerul Sănătăţii, să evaluam situaţia, să vedem regulile de deschidere, capacitatea stadioanelor, blocarea scaunelor dezafectate, verificarea temperaturii.

Există deja reguli de la UEFA şi asta vrem să discutăm cu MTS, mă bucur pentru deschiderea domnului Novak şi mă bucur că avem un dialog", a spus Justin Ştefan la Look Sport LIVE.

Şeful MTS a reacţionat pozitiv, avansând şi o dată la care se aşteaptă ca fanii să poată asista LIVE la meciurile din Liga 1: începutul lunii aprilie.

"Este un plan foarte bun. Suporterii trebuie să fie în stadioane, iar dacă facem o schemă foarte bine organizată, nu ar fi problemă de a pune în pericol sau de a alimenta pandemia. Am discutat cu domnul Burleanu despre EURO 2020, azi avem şedinţă la Ministerul Sănătăţii, cu domnul Voiculescu, pentru testele rapide, costă foarte mult testele actuale. Domnul Voiculescu a fost foarte deschis şi a inclus în valul II sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice şi azi discutăm despre redeschiderea stadioanelor. Noi dorim să avem spectatori!

(n.r. Ministrul a anunţat când speră să se redeschidă stadioanele): Cu puţin noroc şi calm în două luni vom ajunge la o oarecare normalitate, dacă evoluam cu vaccinarea",
a declarat Eduard Novak.

Justin Ştefan a adăugat: ”Aş zice că ar fi un termen fericit identificat de domnul Novak, e clar că nu poţi deschide stadioanele de azi pe mâine, e nevoie de o planificare. Deschiderea înainte de EURO 2020 ar fi o soluţie de probă, dacă vom avea spectatori din luna aprilie este bine, încep să fie temperaturi mai bune, nu cred că este absolut nicio problă”, în exclusivitate pentru Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin şi invitaţii săi îţi aduc cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele