Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | "Nu mi se mai par o echipă solidă". Minusurile Rapidului, expuse la Fotbal Look de Lucian Goian şi George Florescu

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483491/1/fcr.jpg


Lucian Goian şi George Florescu au încercat să explice, la Fotbal Look, scăderea de formă a Rapidului în ultimele etape. Neînvinsă de două luni, echipa lui Mihai Iosif are, totuşi, doar două victorii în ultimele etape şi se află într-o vizibilă pierdere de turaţie. 
 
Pentru George Florescu, motivul principal trebuie căutat în zona ofensivă, pentru că Rapidul nu mai poate practica jocul defensiv din startul stagiunii şi, în ultimele meciuri, nu a reuşit să se ridice la un nivel bun în atac:
 
"După începutul bun, Rapidul e considerată o echipă mare. Bineînţeles şi datorită numelui mare. Genul de echipe mici, ca Mioveni, se motivează diferit, mai bine, contra echipelor mari. Probabil că acesta e unul dintre motivele pentru care Rapidul nu adună puncte contra echipelor mici. Problema Rapidului e că la început nimeni nu ştia cum vor juca. Nu aveau probleme în defensivă atunci când jucau cu echipe care atacau. Atunci când sunt ei cei care trebuie să atace întâmpină probleme", a declarat fostul internaţional, la sâmbătă seară, la Fotbal Look.

"Nu mi se mai par o echipă solidă"

Din punctul de vedere al lui Lucian Goian, unul dintre minusurile giuleştenilor e legat de pierderea fanilor. Al doilea vine din zona defensivă, care a început să dea rateuri după un start impresionant în care poarta lui Horaţiu Moldovan a rămas intactă:
 
"Un rezultat echitabil. Mi se pare puţin ciudată lipsa de reacţie a lui Moldovan la şutul lui Buziuc, chiar dacă a fost deviat, a fost deviat în prima parte a şutului. Probabil a văzut-o târziu. Rapid mi se pare că şi-a pierdut din turaţie şi entuziasm, pentru că a fost acel entuziasm pe început de campionat, o emulaţie alături de fani, acasă şi în deplasare. Au venit nişte eşecuri, au pierdut suportul fanilor, care s-au îndepărtat puţin de echipă. Nu mi se mai par o echipă solidă. Văd foarte multe greşeli în apărare de la jucători de la care aştepţi siguranţă - Dragoş Grigore, Belu. Ajung în preajma careului, dar mi se par lipsiţi de soluţii la finalizare", a punctat şi Goian.
 
După 17 etape, Rapid are 28 de puncte şi ocupă locul al treilea, la egalitate cu Universitatea Craiova. De la victoria cu CFR (2-0), trupa lui Mihai Iosif a mai învins doar Academica Clinceni (3-2) şi a risipit puncte cu echipe din partea a doua a clasamentului: 1-1 cu Dinamo, 0-0 cu FC U Craiova, 2-2 cu Chindia şi 0-0 cu CS Mioveni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri