Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV: ”O decepţie şi victoria cu Barcelona”. Daniel Stanciu, semnal de alarmă despre forma celor de la Real Madrid

Special Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19568020/1/stanciu.png

Real Madrid a terminat la egalitate, în Liga Campionilor, scor 2-2, pe terenul celor de la Gladbach, după ce în prima rundă au cedat acasă, cu Şahtior Doneţk, scor 3-2.

În direct din studioul Champions League, de la Look Sport+, Daniel Stanciu a vorbit despre forma slabă a trupei lui Zinedine Zidane.

”O decepţie şi victoria cu Barcelona. Victoria din weekend a fost conturată pe final, a fost o victorie importantă pentru ei. Dar la câteva zile, în Champions League, Realul ne propune rezultate slabe. Punctul de la Gladbach este noroc, până ce a arătat până în minutul 60. Pare o echipă lentă, fără să surprindă, reuşeşte doar prin individualităţi”, a spus Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele