Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV | Olaru, ofertat de FK Krasnodar. FCSB a refuzat propunerea şi i-a blocat mijlocaşului transferul în Rusia

FCSB Publicat pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19996971/3/rps8778.jpg

FCSB a primit mai multe oferte în această iarnă, pe lângă cea acceptată, în cele din urmă, pentru Dennis Man, de la Parma. Moruţan şi Olaru puteau şi ei să plece din Casa Liga 1, dar în cele din urmă propunerile nu au fost acceptate de patronul Gigi Becali. Pentru Darius Olaru, FCSB a avut o propunere de la Krasnodar, din Rusia.

Informaţia a fost prezentată de George Florescu, în exclusivitate în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +. Fostul mijlocaş al naţionalei României a adăugat că propunerea ruşilor, destul de potenţi din punct de vedere financiar, nu a fost acceptată de club.

”Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru  naţională. Ţinând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo. Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu. Se pare că FCSB nu a vrut să îl dea. Cu siguranţă că şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia Târgovişte. Olaru, chiar şi când nu se află în prim-plan ajută echipa”, a declarat Florescu la Fotbal Look.

Darius Olaru are 22 de ani, iar în acest sezon a adunat 21 de meciuri, a marcat de 5 ori şi a oferit două pase decisive. A venit la FCSB în urmă cu un an, de la Gaz Metan Mediaş, pentru 600.000 de euro. Acum, cota lui de piaţă se ridică la două milioane de euro!

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele