Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, demis de suporteri de la Al Hilal. Ce s-a întâmplat în perioada premergătoare deciziei

Stranieri Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20042752/1/profimedia-0489304405.jpg

Răzvan Lucescu nu a plecat de la Al Hilal în cele mai bune condiţii, deşi a cucerit Liga Campionilor Asiei şi a dus echipa la Campionatul Mondial al Cluburilor. Ciprian Panait a declarat la Look Sport Live că fanii au fost decisivi în rezilierea contractului dintre cele două părţi. Asta deşi conducerea şi jucătorii îl voiau în continuare la echipă.

Potrivit lui Panait, fanii echipelor din zonă sunt destul de radicali când vine vorba de o formă mai slabă a cluburilor pe care le susţin şi uită repede performanţele realizate de antrenori, chiar dacă acestea sunt unele foarte importante. Aşa cum a fost cazul lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a fost schimbat la presiunea fanilor. A fost susţinut de oamenii din club, de conducere, de jucători, de toată lumea. Nu cred că a fost un antrenor care să fie atât de susţinut de cei care conduc. A fost însă presiunea fanilor. Ei decid acolo asta, în urma rezultatelor slabe. Acolo, azi eşti cineva, mâine lumea uită. Se doresc rezultate imediate. Nu le ai, pleci. Twitterul e la modă acolo, toată lumea comentează acolo”, a declarat Ciprian Panait la Look Sport Live.

Răzvan Lucescu a stat pe banca lui Al Hilal aproape doi ani. A condus echipa în 72 de partide şi a avut o medie de 2.13 puncte/ meci. În tot acest timp a luat un campionat şi Liga Campionilor Asiei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele