Ultima oră
VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, demis de suporteri de la Al Hilal. Ce s-a întâmplat în perioada premergătoare deciziei

Stranieri Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20042752/1/profimedia-0489304405.jpg

Răzvan Lucescu nu a plecat de la Al Hilal în cele mai bune condiţii, deşi a cucerit Liga Campionilor Asiei şi a dus echipa la Campionatul Mondial al Cluburilor. Ciprian Panait a declarat la Look Sport Live că fanii au fost decisivi în rezilierea contractului dintre cele două părţi. Asta deşi conducerea şi jucătorii îl voiau în continuare la echipă.

Potrivit lui Panait, fanii echipelor din zonă sunt destul de radicali când vine vorba de o formă mai slabă a cluburilor pe care le susţin şi uită repede performanţele realizate de antrenori, chiar dacă acestea sunt unele foarte importante. Aşa cum a fost cazul lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a fost schimbat la presiunea fanilor. A fost susţinut de oamenii din club, de conducere, de jucători, de toată lumea. Nu cred că a fost un antrenor care să fie atât de susţinut de cei care conduc. A fost însă presiunea fanilor. Ei decid acolo asta, în urma rezultatelor slabe. Acolo, azi eşti cineva, mâine lumea uită. Se doresc rezultate imediate. Nu le ai, pleci. Twitterul e la modă acolo, toată lumea comentează acolo”, a declarat Ciprian Panait la Look Sport Live.

Răzvan Lucescu a stat pe banca lui Al Hilal aproape doi ani. A condus echipa în 72 de partide şi a avut o medie de 2.13 puncte/ meci. În tot acest timp a luat un campionat şi Liga Campionilor Asiei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele