Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Reacţia lui Cristi Balaj, după "furtuna" iscată de Şovre: "E de recomandat să se evite". Câte tricouri mai are fostul arbitru după 140 de activităţi internaţionale

Champions League Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email
 
Cristi Balaj îl apără pe Octavian Şovre, implicat într-un moment controversat după ce i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, dar consideră că gestul arbitrului român a fost unul neinspirat, care poate lăsa loc de interpretări fie acum, fie pe viitor.
 
În direct la Look Sport LIVE, fostul arbitru a povestit cum "cavalerii fluierului" au obiceiul de a obţine suveniruri preţioase de la jucători, de cele mai multe ori la cererea prietenilor sau în scopuri caritabile. Dar, chiar dacă bagă mâna în foc pentru fostul său coleg, Balaj e de acord că Şovre nu şi-a ales bine momentul:
 
"Arbitrii sunt oameni şi ei. Jucătorii între ei îşi mai dau autografe, mai fac schimb de tricouri. Mi s-a întâmplat de multe ori să arbitrez un meci important şi aveam prieteni care mă rugau să aduc un autograf, un şort de la un jucător pe care ei îl apreciau. Se întâmpla să faci acest gest pentru o situaţie, un copil, un caz. Am ajuns la concluzia că nu mai am tricouri pe care le-am primit după joc de la anumite echipe. Toate le-am dat şi nu pot să fiu decât fericit dacă am reuşit să smulg un zâmbet. Nu ştiu pentru cine a luat acel autograf Şovre, dar de recomandat e să se evite. Nu are cum să influenţeze o decizie în timpul jocului, mai ales de la arbitrul asistent. Nu are cum să influenţeze faptul că ai cerut un autograf, dar trebuie evitat. De ce? Pentru că aduce interpretări. Dacă se nimereşte să greşeşti în favoarea echipei jucătorului respectiv, cei care urmăresc fenomenul se pot gândi la orice. Pentru mine e exclus acest lucru! Arbitrii de la acest nivel sunt triaţi, verificaţi. Eu garantez pentru cei care au reprezentant România în acest joc.
 
Ce legătură are povestea de la Paris cu cartonaşul? Acel cartonaş poate fi scos la o licitaţie pentru a strânge bani pentru un copil bolnav. După 140 de deplasări internaţonale, mai am doar tricoul lui Messi şi alte două tricouri care nu ştiu cum au scăpat nedate. E o neinspiraţie să ceri autograf pe tunel, apar oameni care fac conspiraţii şi se gâdesc la aşa ceva. Îi cunosc din multe puncte de vedere, garantez pentru corectitudinea lor şi aş fi profund dezamăgit să aflu, peste ani, că au făcut anumite lucruri. Îi cunosc, am participat la meciuri cu ei, niciodată, scrieţi cu litere mari, nu au avut vreun interes, sub orice formă", a declarat Cristi Balaj, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri