Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

EXCLUSIV | Reuşita lui Ciobanu candidează la trofeul pentru cel mai frumos gol de la EURO U21. "Gol senzaţional, dar nu trebuie să-l supraevaluăm"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20081716/1/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-51.jpg

România şi Ţările de Jos au remizat, scor 1-1, la Budapesta, în grupa A din cadrul Campionatului European de tineret. Andrei Ciobanu a reuşit un gol senzaţional, care va candida cu siguranţă la trofeul acordat celui mai frumos gol de la EURO U21. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorii Ioan Ovidiu Sabău, Cristi Dulca şi Mirel Albon au analizat prestaţia lui Ciobanu.

Într-un meci în care batavii erau favoriţi, raportul ocaziilor de gol a fost 13-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă 6-4 pentru 'tricolori'.

În minutul 20, Andrei Ciobanu a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri: mingea s-a dus către vinclul porţii.

Ciobanu (23 de ani) are 6 goluri pentru FC Viitorul în acest sezon al Ligii 1. Mijlocaşul central este cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro.

"Gol senzaţional al lui Ciobanu! Incredibil! Noi ne uităm în viitor, la ce nivel ar putea să ajungă, nu la un joc. Ştim ce s-a întâmplat în Italia, evoluţiile acelor jucători… câţi dintre ei au reuşit să ajungă la seniori la echipe importante din Europa? Contează ce se întâmplă la Campionatul European de tineret, dar nu atât de mult. Jucătorii noştri au nevoie de un campionat foarte puternic", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

"A mai marcat şi în campionat asemănător, nu e o întâmplare", a spus Cristi Dulca.

"Clar, cota i-a crescut deja şi, dacă mai face meciuri bune... am văzut şi cifrele lui. În meciul ăsta, i-a fost apropiat lui Koopmeiners. Dar nu trebuie să-l supraevaluăm după acest meci", a precizat Mirel Albon.

Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează meciul cu Ungaria, pe 27 martie, la Budapesta, de la ora 19:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele