Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV | Sepsi vrea cel puţin trei transferuri: "Trebuie să completăm lotul de urgenţă"

Superliga Publicat pe 24 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20371469/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg


Egala FCSB-ului la debutul lui Edward Iordănescu, 1-1 pe Arena Naţională, Sepsi a întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive, iar acum se gândeşte la play-off. Cu două săptămâni înaintea perioadei de transferuri, echipa din Covasna e gata să facă mutări importante, pentru a-i completa lotul lui Leo Grozavu.
 
Startul greu de sezon, marcat de eliminarea din Europa şi mai multe accidentări, face ca oamenii din conducere să se afle într-o continuă căutare de jucători. În timp ce patronul Laszlo Dioszegi a confirmat că e interesat de Alexandru Creuţu, managerul Cornel Şfaiţer anunţă că Sepsi caută un atacant, un mijlocaş, dar şi un fotbalist tânăr, care să se încadreze în regula Under 21:
 
"Eram într-un moment dificil, după un debut modest. După prima etapă, credeam că suntem pe drumul cel bun. După dubla cu Spartak Trnava, când nu ne-am calificat nemeritat, contra unei echipe cu experienţă an de an în Europa...S-a acumulat oboseală, au venit accidentări la jucătorii importanţi. Să nu uităm că punctul nostru forte sezonul trecut a fost lotul echilibrat numeric şi valoric, concurenţa din lot. Din păcate, nu am reuşit să aducem ceea ce am pus pe hârtie în această vară. Dar mai avem timp, sperăm să completăm lotul cu jucători.

Ne-au plecat Safranko şi Bouhenna, jucători importanţi. Suntem pe ultima sută de metri, trebuie să completăm de urgenţă. S-a văzut aseară, nu avem o bancă puternică, mulţi jucători au revenit după accidentări. Trebuie să completăm lotul cu un atacant, un mijlocaş şi jucători Under 21.
 Clar, jucători din străinătate. Sunt jucători liberi, care nu au luat decizii, care nu au evoluat. E foarte dificil. Am prefera şi ceva împrumut, jucători care să ne ajute.", a declarat Cornel Şfaiţer, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele