Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

EXCLUSIV | Şi mai multă presiune pe umerii lui Adrian Mutu: "Trebuie să realizeze cel puţin performanţa lui Rădoi"

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20076453/2/gg.jpg


Naţionala Under 21 a României se pregăteşte de debutul la EURO 2021 (miercuri, ora 22:00, contra Olandei), iar performanţa reuşită în 2019 de generaţia condusă de Mirel Rădoi funcţionează, acum, ca un factor de presiune suplimentară pentru lotul condus de Adrian Mutu în Ungaria şi Slovenia.
 
Rămas fără nucleul care a dus greul la precedentul turneu final, Mutu are misiunea de a crea un grup solid, care să se bată, din nou, de la egal la egal cu marile naţionale ale Europei. Iar foştii fotbalişti importanţi, printre care şi Viorel Moldovan, continuă să facă paralela cu EURO 2019. Totuşi, fostul atacant are încredere că experienţa adunată în Italia îl va ajuta pe "Briliant" să găsească soluţiile optime:
 
"Sper să repete figura frumoasă făcută la turneul din Italia. Ştacheta e ridicată, normal că trebuie să repete cel puţin performanţa acelei generaţii. Va fi greu, nu va fi uşor. Sunt trei echipe bune, Germania, Olanda, Ungaria, dar şi noi avem potenţial. La nivel de Under e total diferit faţă de seniori. Trebuie să realizeze cel puţin performanţa lui Rădoi. Adi Mutu e puţin defavorizat, sunt anumite elemente eligibile care puteau fi la naţionala de tineret şi, fără îndoială, erau importante pentru naţionala de tineret.
 
Să vedem ce va fi şi la nivel de tineret, cum va gândi Adi Mutu strategia. Man, Mihăilă, Coman erau foarte importanţi pentru naţionala de tineret, puteau face diferenţa şi cântăreau mult. Va prima forţa grupului, Adrian va conta mult pe acest lucru. A jucat în Italia şi a învăţat foarte multe de acolo", a declarat Viorel Moldovan, marţi, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri