Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

EXCLUSIV | Situaţia se complică la Craiova, după accidentarea lui Koljic. Ce se întâmplă la echipă, după începutul aproape perfect de sezon

Craiova Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19571331/1/rps2426.jpg

Elvir Koljic era omul care făcea jocul Craiovei în faţă, până să se accidenteze. După ce bosniacul a ieşit din echipă, au apărut voci care au spus că oltenii nu vor mai da acelaşi randament, lucru confirmat în meciurile ulterioare momentului accidentării. Invitaţi în cadrul emisiunii Fotbal Look de pe Look Sport +, Ioan Ovidiu Sabău şi Cristi Dulca au vorbit despre acest moment dificil prin care trece Craiova.

Sabău a confirmat faptul că Elvir Kojic se înţelegea foarte bine cu colegii, pentru că s-au creat anumite relaţii de joc în aceşti ani de când a venit, în timp ce Dulca a mutat centrul discuţiei către noul venit să-i ia locul, Mamut. Fostul antrenor al naţionalei U21 consideră că până acum acesta nu a dat deloc un randament bun.

E clar că joacă pe acelaşi post cu bosniacul, dar nu are aceeaşi valoare.

Sabău: ”Koljic era în formă înainte să se accidenteze, era acel atacant de careu de care orice echipă are nevoie. Era al doilea, al treilea an în care jucau împreună aceiaşi jucători, începuseră să se simtă între ei, iar această accidentare a venit într-un moment nu foarte bun”.

Dulca: ”Mamut cred că a fost luat pe postul lui Koljic, dar nu cred că are valoarea lui. Este clar că e pe acelaşi post, dar nu se ridică la nivelul bosniacului până acum. Poate mai are nevoie şi de timp, pentru că a venit recent”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Craiova

Ultimele articole Toate articolele