Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Situaţia se complică la Craiova, după accidentarea lui Koljic. Ce se întâmplă la echipă, după începutul aproape perfect de sezon

CS Universitatea Craiova Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19571331/1/rps2426.jpg

Elvir Koljic era omul care făcea jocul Craiovei în faţă, până să se accidenteze. După ce bosniacul a ieşit din echipă, au apărut voci care au spus că oltenii nu vor mai da acelaşi randament, lucru confirmat în meciurile ulterioare momentului accidentării. Invitaţi în cadrul emisiunii Fotbal Look de pe Look Sport +, Ioan Ovidiu Sabău şi Cristi Dulca au vorbit despre acest moment dificil prin care trece Craiova.

Sabău a confirmat faptul că Elvir Kojic se înţelegea foarte bine cu colegii, pentru că s-au creat anumite relaţii de joc în aceşti ani de când a venit, în timp ce Dulca a mutat centrul discuţiei către noul venit să-i ia locul, Mamut. Fostul antrenor al naţionalei U21 consideră că până acum acesta nu a dat deloc un randament bun.

E clar că joacă pe acelaşi post cu bosniacul, dar nu are aceeaşi valoare.

Sabău: ”Koljic era în formă înainte să se accidenteze, era acel atacant de careu de care orice echipă are nevoie. Era al doilea, al treilea an în care jucau împreună aceiaşi jucători, începuseră să se simtă între ei, iar această accidentare a venit într-un moment nu foarte bun”.

Dulca: ”Mamut cred că a fost luat pe postul lui Koljic, dar nu cred că are valoarea lui. Este clar că e pe acelaşi post, dar nu se ridică la nivelul bosniacului până acum. Poate mai are nevoie şi de timp, pentru că a venit recent”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri