Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Titularizarea lui Ciobotariu, surpriza lui Mutu pentru meciul cu Ţările de Jos. "Are minute puţine la CFR" / "Drăguşin era pregătit"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 24 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079015/3/antrenament-oficial-romania-u21-pe-bozsik-arena-budapesta-23-03-2021-cristi-stavri-sportpictures-54.jpg

Naţionala de tineret a României debutează în această seară la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia. Meciul cu Ţările de Jos începe la ora 22:00, la Budapesta. Selecţionerul Adrian Mutu a surprins pe toată lumea prin titularizarea lui Denis Ciobotariu în centrul apărării, deşi a jucat puţin la CFR Cluj. Alte variante erau Radu Drăguşin şi Andrei Chindriş.

La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Lucian Goian şi Vasile Miriuţă au declarat că Adi Mutu şi-a asumat un risc mare prin decizia de a-l titulariza pe Ciobotariu.

Denis Ciobotariu (22 de ani) a jucat 12 meciuri în acest sezon la CFR Cluj (10 în Liga 1, unul în Cupa României şi unul în Europa League) şi a înscris un gol.

Echipele de start în România - Ţările de Jos:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079015/4/echipe-romania-olanda.jpg

"Depinde ce-şi doreşte antrenorul echipei naţionale, cum alcătuieşte primul ‘11’. Foloseşti jucătorii cel mai bine cotaţi sau cei mai în formă, care joacă meci de meci? Şi în echipa Olandei am văzut jucători foarte buni, care joacă la echipe foarte bune (PSV, Ajax, Leipzig), dar nu au trei meciuri legate, cu 90 de minute. Intră pe final de meci sau joacă 60 de minute. Contează şi cum se antrenează jucătorii. Trebuie să aşteptăm meciul pentru a vedea dacă a greşit Mutu sau nu. Credeţi că Drăguşin nu e pregătit să joace la echipa de tineret? Eu zic că e pregătit, vine de la Juventus", a spus Lucian Goian, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079015/1/lg.png

"E o surpriză pentru mine, îl văd pe Ciobotariu, nu că n-ar fi un jucător bine, dar are minute puţine la CFR. Iar Chindriş, chiar dacă n-a mai avut constanţă în jocuri, a mai greşit, dar a jucat meci de meci. Haruţ a jucat meci de meci la Botoşani, chiar dacă n-a mai jucat la FCSB. Eu aş juca cu jucătorul care joacă meci de meci, ăla e în formă", a spus Vasile Miriuţă la emisiunea 'Fotbal Look'.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079015/2/vm.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele