Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre scandalul de dopaj în care e implicat Paul Pîrvulescu

Fotbal Internațional Publicat pe 12 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19389290/2/paul-pirvulescu.jpg

Paul Pîrvulescu este în centrul unui scandal mare, care îi poate aduce o suspendare destul de consistentă şi poate fi nevoit să stea pe ”tuşă” o perioadă îndelungată. În cadrul emisiunii Look Sport Live, Cristi Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), a vorbit despre această situaţie şi a declarat că următorul termen la care fundaşul de la Academica Clinceni va fi audiat, va avea loc la începutul lunii iulie, pe 6.

Balaj a precizat că nu se implică deloc, la nivel de decizie în cazuri, pentru că funcţia nu îi permite. Conducătorii au ”interzis” să participe la şedinţe sau să îşi spună părerea, întrucât se consideră că pot influenţa verdictul final. Fostul arbitru a vorbit şi despre Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, care a declarat că are cunoştinţă de mai multe cazuri de acest fel în România, dar s-a eschivat.

Este strict interzis să particip la şedinţe, interferenţa mea este zero. Nu se acceptă colaborarea în judecată. Locaţia este în clădirea ANAD, noi îi sprijim, dar în rest nu avem legătură cu ce se decide. Eu aflu din presă noutăţi, pentru că jucătorii şi avocaţii vorbesc, dar noi nu o putem face, pentru că e un viciu de procedură. Ştim că următorul termen e pe 6 iulie. Sportivul şi avocatul au fost întrebaţi dacă sunt de acord cu data şi au zis că este în regulă. Trebuie să îşi pregătească anumite acte. El rămâne suspendat până atunci, eu aş fi solicitat, dacă eram implicat, ca următoarea şedinţă să fie mai repede, ca să pot să joc cât mai repede. Dar ei aşa au convenit.

 Am vorbit cu Poernaru. A înţeles ce s-a întâmplat. O să-l invităm să spună despre ce e vorba, pentru că a declarat că ştie mai multe situaţii de acest fel. Am vorbit telefon cu el, a zis că nu ştie nimic. A spus că totul a fost scos din context şi că a vorbit de astfel de episoade la modul general”, a declarat Bala la Look Sport Live.

De unde a pornit totul:

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a ripostat după ce Paul Pîrvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, în urma unor afirmaţii făcute în urmă cu ceva timp. Antrenorul a ieşit cu o declaraţie în care acuză ANAD (Agenţia Naţională Anti Doping) că trebuie să-i dea dreptul jucătorului să se antreneze, până în momentul în care se dă o decizie definitivă în acest caz.

Poenaru consideră că Pîrvulescu trebuie acum să îşi asume declaraţiile făcute în cadrul unei emisiuni online. Acesta din urmă a precizat că făcea anumite tratamente pentru recuperare, deşi ştia că sunt trecute în afara legii. Nu a dat numele echipei, dar a spus că acest lucru nu s-a petrecut pe vremea în care evolua la FCSB. Mulţi s-au grăbit să afirme că la vicecampioană a avut loc episodul, pentru că Laurenţiu Reghecampf se afla pe banca echipei şi a fost acuzat că le administra anumite substanţe jucătorilor. FCSB avea la momentul respectiv un plus de energie în faţa adversarilor.

Paul Pârvulescu a evoluat în România la echipele Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Viitorul Constanţa, FC Volutari, ASA Tîrgu Mureş, FCSB, Poli Iaşi şi Academica Clinceni. Pentru aceasta din urmă evoluează din ianuarie anul trecut. Fundaşul este de 3 ori câştigător al titlului în România, cu FCSB.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri