Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

EXCLUSIV | VIDEO | CULIO ŞI-A LUAT ADIO CU OCHII ÎN LACRIMI. „MULŢUMESC ROMÂNIA, MULŢUMESC PENTRU TOT! MĂ ÎNTORC ÎNTR-O ZI SĂ FIU SECUNDUL LUI PETRESCU”

Uncategorized Publicat pe 16 dec 2019
mail-share icon Email

Juan Emmanuel Culio a oferit un moment emoţionant, la finalul meciului câştigat de CFR Cluj cu Astra (2-0). În direct pe Look Plus, argentinianul şi-a luat adio de la colegi şi de la fanii care l-au ovaţionat. Emoţionat, cu ochii în lacrimi, Culio a vorbit în exclusivitate la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus, despre anii petrecuţi în România, la Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232158/2/culio-interviu.jpg

„A fost un meci câştigat meritat cu Astra. Familia e totul pentru mine. Dacă nu am familia cu mine, nu am nimic. Mi-a fost greu, dar familia mea e viaţa mea”, a spus sud-americanul.

Inimosul fotbalist a vorbit şi despre momentul dureros în care a luat decizia de a pleca, dar a promis că într-o zi va reveni să-i fie secund lui Dan Petrescu, despre care spune că este cel mai bun antrenor cu care a lucrat în întreaga sa carieră.

„A fost frumos încă de prima dată când am venit aici. Am câştigat aici 10 trofee, patru campionate, trei Cupe şi trei Supercupe. A fost foarte frumos! Vreau să le mulţumesc antrenorilor. Andone, Toni Conceicao, Dan Petrescu. Cred că a fost cel mai bun antrenor care a stat aici. Am plâns de 45 de ori, am luat decizia după meciul cu Lazio. Au fost 10 zile de plâns după ce am luat decizia. În Argentina voi continua fotbalul şi voi face un curs de antrenor acasă. Şi mă întorc într-o zi să fiu secundul lui Petrescu. Mulţumesc, România, mulţumesc pentru tot! România mi-a dat tot, familia mea s-a simţit bine aici, vă mulţumesc pentru tot!”, a mai spus Culio, la microfonul Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele