Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

EXCLUSIV | Viorel Moldovan, dezamăgit de fotbalistul care făcea senzaţie în SuperLiga: ”Era şi în planurile naţionalei”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21496893/1/viorel-moldovan-123.png

Unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga României în ultimele sezoane este de nerecunoscut. Nu mai dă randament, joacă puţin de o perioadă bună de timp, motiv pentru care specialiştii din fotbalul românesc îşi pun multe semne de întrebare.

O analiză detaliată au făcut, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu. Ei au spus despre Andrei Ivan, căci despre el este vorba, că nu se mai regăseşte şi că nu se ştie care este motivul exact. Poate psihic nu mai stă bine, poate fizic.

Andrei Ivan nu se mai regăseşte 

Oricum, ei cred că Ivan este o pierdere nu doar pentru Universitatea Craiova, ci şi pentru echipa naţională, pentru că era o variantă şi pentru tricolori acum câteva luni.

Andrei Ivan a fost mereu un fotbalist interesant pentru cluburile din afara României, iar Universitatea Craiova a primit oferte bune pentru el, de ordinul milioanelor de euro. Cu toate acestea, Mihai Rotaru a dorit mai mult, până la cinci milioane de euro.

Vârful clubului din Bănie putea pleca pentru 2.5 – 3 milioane de euro, însă conducerea a considerat că suma de transfer trebuie să fie mai mare. Din acest motiv, Ivan a rămas şi continuă la Universitatea Craiova.

Doar trei goluri şi două pase decisve în acest sezon pentru Andrei Ivan la U. Craiova 

Şi acest sezon a fost început foarte bine de vârful de 27 de ani, care a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive în şapte meciuri, toate în SuperLiga României. Au trecut de atunci alte 17 meciuri în care a jucat, dar el nu a mai marcat şi nici nu a mai oferit vreo pasă decisivă.

Viorel Moldovan a declarat: ”E ieşit total din formă! Nu ştiu ce se întâmplă la Craiova, văd că nu îşi mai revine, era om de bază în 11-le Craiovei. Astăzi a fost titular (n.r. - cu FC Botoşani), dar a avut o evoluţie modestă, poate are nevoie de mai multă încredere, care nu i se oferă în acest moment. El cred că e un jucător de moral, poate a şi căzut din acest punct de vedere.

Dar, nu e timpul pierdut, trebuie să tragă de el, să fie iar jucătorul care dădea goluri pentru Craiova. El era şi un fotbalist care era în planurile echipei naţionale”.

A urmat analiza lui Florin Răducioiu. ”Nu ştim ce se întâmplă cu Ivan, poate că fizic nu e bine. Dacă nu eşti bine fizic, nu poţi juca fotbal. Nici mental poate nu e bine”.

Mihai Rotaru îl cerea la naţională pe Andrei Ivan 

Andrei Ivan a fost cerut la echipa naţională în urmă cu un an, în aprilie 2023, chiar pentru primele meciuri din preliminariile EURO, dar Edi Iordănescu nu a apelat de el. Era de aşteptat ca, dacă atacantul avea evoluţii solide în SuperLiga României, apoi să fie convocat, pentru următoarele dueluri din calificările la turneul final.

Mihai Rotaru, finanţator al clubului Universitatea Craiova, declara la acel moment că Ivan merita să fie luat la naţională, mai ales că a avut evoluţii destul de bune până atunci, dar apreciat a fost şi înainte să se stabilească jucătorii convocaţi pentru partidele cu Andorra şi Belarus, programate în urmă cu un an.

Eu pot să spun dacă merită să fie acolo. Dacă va fi acolo, ăsta e un pariu impredictibil. Da, merită să fie acolo! Şi chiar vă întreb şi pe dumneavoastră, merită să fie Andrei Ivan la echipa naţională? Cu Rapid a fost cel mai bun de pe teren”, a declarat Mihai Rotaru în aprilie 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri