Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Fabulos! Cristiano Ronaldo l-a "luat la ţintă" pe Giovanni Becali

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 15 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21525241/1/profimedia-0601833201.jpg

Giovanni Becali a fost, de-a lungul timpului, impresarul unor jucători importanţi români. Gică Hagi, Gică Popescu, Cristi Chivu şi Adi Mutu sunt doar câţiva dintre fotbaliştii care l-au avut agent pe Becali.

Deşi a avut succes în cariera sa, Giovanni ar fi putut ajunge la cu totul un alt nivel. Acesta a dezvăluit că ar fi putut să îl aibă sub contract pe Cristiano Ronaldo, pentru doar 100.000 de dolari, pe vremea când lusitanul evolua la Sporting.

Becali a hotărât atunci să nu semneze cu Ronaldo, iar superstarul nu l-a uitat pe Giovanni. Impresarul a povestit că s-a reîntâlnit cu Ronaldo, la câţiva ani de la acel moment, iar fotbalistul i-a bătut obrazul!

”Eu l-am scăpat pe Cristiano Ronaldo pentru 100.000 de dolari. Eu, în 2001, Boloni antrenor la Sporting, pe Marius Niculae îl transfer la... (n.r. la Sporting) şi l-am dus şi pe Jardel de la Galatasaray acolo.

Şi mă cheamă Loţi Boloni. Zice: 'Giovanni, când ai timp, vino să vezi un jucător ce n-ai văzut. Chiar doi... Avea 16 ani şi ceva şi al doilea era Quaresma, care avea 18 şi ceva.

Şi am fost. Quaresma a jucat o repriză, l-a schimbat. Pe ăsta (n.r. pe Ronaldo) a zis că-l bagă, l-a băgat un minut la sfârşit, fluierul final, la revedete.

Vin la hotel cu Jardel, cu Quaresma... Qauresma zice: 'eu vreau un Porsche Carrera 311', care era tot 100.000 de dolari. Şi Ronaldo vrea 100.000 de dolari, cash, să-mi semneze procura.

Şi am zis: 'bă, lăsaţi un timeout să vin şi eu să vă văd!' După două săptămâni, mă cheamă Boloni şi-mi zice: 'Quaresma a venit cu un Porsche Carrea la antrenament'. Gata, s-a dus.

Cristiano ştie, că ne-am întâlnit după aia... când... în 2008 sau 2009 au jucat Barcelona cu Manchester United. Şi i-a bătut Barcelona. Şi ne-am dus la hotel cu Gică Popescu. Şi vine şi zice: (n.r. Giovanni Becali bate cu degetul pe obraz) 'N-ai avut încredere în mine, vezi?”, a povestit Giovanni Becali în podcastul lui Damian Drăghici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri