Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fanii dinamovişti au achitat primele către jucători! O nouă provocare pentru DDB. "Trebuie să achităm cel puţin un salariu la echipă, precum şi ratele către ANAF"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20164242/1/ddb-fani.jpg

Dinamo are trei victorii la rând în play-out-ul Ligii 1 şi a ieşit din zona retrogradării. Fanii din Programul DDB au achitat primele promise către jucători, din banii strânşi prin vânzarea biletelor virtuale. Următoarea provocare pentru suporterii-acţionari de la Dinamo este să achite salariile lunare ale jucătorilor şi staff-ului, precum şi ratele către ANAF.

Dinamo este singura echipă din Liga 1 care are trei victorii la rând şi a urcat pe locul 11 în clasament.

Fanii sunt cei care ţin clubul pe linia de plutire, în condiţiile în care situaţia acţionarului majoritar Pablo Cortacero urmează să fie stabilită în instanţă.

Până acum, suporterii din Programul DDB au achitat mai multe salarii restante către jucători şi staff, licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor, precum şi datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica.

"SALARII. PRIME. TAXE CĂTRE STAT. Marşul DDB continuă!

Cu 3 victorii la rând, Dinamo a ieşit din zona critică a retrogradării. Lupta însă nu s-a încheiat, suntem doar pe drumul cel bun şi avem astfel câteva momente de linişte, în care să ne continuăm treaba!

- În această dimineaţă, banii promişi jucătorilor ca bonus pentru o victorie cu Iaşi au părăsit conturile DDB. Tot ce promitem, livrăm!

- Echipa s-a întors la Bucureşti cu avionul şi a intrat în programul stabilit de staff pentru meciul cu Hermannstadt.

Ne îndreptăm cu paşi repezi înspre ziua în care ne vom sărbători clubul. Este cadoul pe care ni l-am făcut nouă înşine, practic, pentru că fără implicarea noastră Dinamo ar fi fost acum (doar) istorie!

CE AVEM DE FĂCUT

- Sold-out pentru meciul de Cupă, pentru a ne putea onora promisiunile. Ne luăm toate măsurile pentru ca parcursul bun al echipei să continuie. Peste jumătate din AN este deja ocupată!

- Prin programul DDB asigurăm atât deplasările, cât şi primele. Nu trebuie să uităm însă celelalte cheltuieli obligatorii, cum sunt salariile şi taxele. Neplata dărilor către stat atrage penalităţi, în timp ce amânarea salariilor poate duce la pierderea jucătorilor, care devin (automat) liberi de contract. Trebuie să achităm cel puţin un salariu la echipă în cel mai scurt timp posibil, precum şi ratele către ANAF. Toate acestea fac parte din salvarea lui Dinamo, misiune pe care suntem obligaţi să o ducem la capăt singuri, deocamdată. Modalitate mai bună de a atrage un investitor demn de Dinamo nu cunoaştem!", este comunicatul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele