Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Fanii dinamovişti primesc şi veşti bune! Un fost acţionar a început să bage bani la Dinamo

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20485373/1/fc-voluntari-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-22-11-2021.jpg

Numele lui Nicolae Badea este tot mai vehiculat în ceea ce priveşte conducerea clubului Dinamo şi diverse decizii-cheie luate acolo.

Ultima informaţie apărută este despre implicarea lui Badea în revenirea unui fost acţionar, destul de cunoscut, care s-a implicat în Ştefan cel Mare de la jumătatea anilor 90 până în 2007.

Potrivit Prosport, Badea l-a convins pe Vladimir Cohn (77 de ani) să investească ceva bani în clubul „alb-roşu”. Cohn plăteşte o parte din salariile a trei fotbalişti: Torje, Filip şi Sorescu. 

Le plăteşte lunar lui Steliano Filip 2.500 de euro (în total 9.500 de euro), lui Torje 3.000 de euro (în total 8.000 de euro), iar lui Sorescu 2.000 de euro (în total 9.000 de euro). 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele