Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB l-a trimis pe Robert Ion împrumut la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20270917/1/ion.jpg

Cluburile FC Voluntari şi FCSB au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucatorului Robert Ion la echipa noastră pentru viitorul sezon, a a anunţat gruparea ilfoveană.

Robert Ion este un mijlocaş în vârstă de 20 de ani, cu 34 de prezenţe în Liga 1 şi două goluri marcate.

În sezonul 2018/ 2019, Robert Ion a fost împrumutat la Academica Clinceni, aducandu-şi contribuţia la promovarea echipei în prima ligă.

Împrumutul mijlocaşului la formaţia din Clinceni a continuat şi în stagiunea 2019/2020 , acolo unde a fost jucător de bază în echipa lui Ilie Poenaru în sezonul de debut pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sezonul trecut, Robert Ion a avut patru apariţii în prima echipă a celor de la FCSB, două în Liga 1 şi două în preliminariile Europa League.

"Cluburile FC Voluntari şi FCSB au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucatorului Robert Ion la echipa noastră pentru viitorul sezon", este comunicatul celor de la Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele