Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

FCSB s-ar fi înţeles cu un portar din Casa Liga 1!

FCSB Publicat pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20174616/1/rps2446.jpg

Octavian Vâlceanu, portarul Academicii Clinceni şi unul dintre cei mai buni pe postul său din Casa Liga 1, a fost trecut pe banca de rezerve de câteva etape, iar acum s-ar fi aflat motivul real pentru această decizie suprinzătoare luată de Ilie Poenaru. De ce ar fi fost preferat, în locul lui Vâlceanu, Andrei Ureche.

Vâlceanu mai are contract cu Clinceni până la finalul campionatului şi există bănuieli şi ar fi început deja negocierile cu alte cluburi din Casa Liga 1. Printre acestea se numără şi FCSB, despre care Fanatik scrie chiar că l-ar fi convins pe portar să semneze.

După etapa a 2-a a play-off-ului nu a mai apărat Vâlceanu, iar acela a fost momentul în care conducerea a intrat la bănuieli, în ceea ce priveşte situaţia portarului, că ar avea anumite discuţii cu anumite cluburi, dar şi că ar fi ajuns la un acord şi ar fi semnat deja cu FCSB.

FCSB şi Academica Clinceni se întâlnesc în această seară, în etapa a 7-a a play-off-ului din Casa Liga 1. Confruntarea va fi transmisă de Look Sport +, iar la prima vedere bucureştenii pornec cu prima şansă. În turul play-off-ului, FCSB a învins Clinceni cu 2-0.

FCSB se află în cursă cu CFR Cluj pentru titlu, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Cele două ţin campionatul aprins, părând că Universitatea Craiova nu poate menţine un ritm de un nivel apropiat lor. În acest moment, FCSB e la două puncte în spatele ardelenilor şi nu mai trebuie să facă paşi greşiţi, mai ales că mai sunt doar 4 etape.

Academica Clinceni e ultima în play-off, cu numai 25 de puncte, având o singură victorie, 1-0 cu Universitatea Craiova. În rest, are doar eşecuri pe linie, fiind astfel, în mare măsură, prezentă doar fizic în acest play-off.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele