Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Finale spectaculoase în circuitul ATP. Carreno Busta a câştigat turneul de la Marbella, Sonego s-a impus la Cagliari

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20111745/1/car.jpg

Spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 15 ATP, a câştigat, duminică, turneul ATP de la Marbella, al cincilea său trofeu în circuit.

Carreno Busta l-a învins în finală pe compatriotul său Jaume Munar, locul 95 mondial, scor 6-1, 2-6, 6-4.

Pablo Carreno Busta mai are în palmares trofeele obţinute la Moscova (2016), Winston-Salem (2016), Estoril (2017) şi Chengdu (2019).

Tot duminică, italianul Lorenzo Sonego, numărul 34 mondial, a câştigat turneul de la Cagliari, al doilea său trofeu în circuitul ATP. Sonego l-a învins în finală pe sârbul Laslo Djere, locul 57 ATP, scor 2-6, 7-6 (5), 6-4. Italianul mai are în palmares trofeul obţinut în 2019 în Antalya.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele