Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Flavius Stoican, calm după primul succes ca antrenor al FC U Craiova: ”Nu vreau să credem că suntem mari şi tari!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20439711/1/flavius-stoican.jpg

Flavius Stoican nu s-a entuziasmat prea tare după prima victorie obţinută pe banca echipei FC U Craiova, cu Gaz Metan Mediaş. Antrenorul e de părere că cele trei puncte nu rezolvă cu nimic situaţia oltenilor, care au nevoie şi de alte rezultate bune, pentru a se salva de la retrogradare.

Stoican a remarcat însă că e mulţumit cu cele trei puncte, cu modul în care s-a prezentat echipa, dar mai e mult de muncă. Pentru FC U Craiova urmează meciuri dificile, în care trebuie să recupereze puncte în raport cu echipele de deasupra ei.

A fost mulţumitor azi. Am obţinut trei puncte. Se aşteaptă mult de la noi. Când avem mingea în posesie, nu vreau să ne mai fie frică, teamă. Vreau să îi felicit pe băieţi că rămânem pe acelaşi calapod de determinare. Încrederea vine o dată cu rezultatele, cu mişcarea lor în teren.

Normal că noi lucrăm la antrenamente, dar e important să conştientizeze că ei nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarii. Vreau să fiu realist, avem mult de muncă. Am câştigat un meci, dar nu vreau să credem că suntem mari şi tari.

Îmi doresc mult de la Bălan, ştiu cât suflet pune. Eu ce vreau sa îl invăţ e doar spre binele lui. Vreau să îl vâd marcator la fiecare meci. Raicea, jucător care are tehnică. L-am trecut vârf azi. Toţi îşi doresc să joace. El a intrat 20 de minute şi şi-a făcut simţită prezenţa.  E bucuria asta că am reuşit o victorie. De luni nu mai vin suporterii şi e trist, că până la urmă noi pentru ei jucăm”, a declarat Flavius Stoican.

FC U Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Bălan '47 şi Raicea '90+4.

  • FCU CRAIOVA: R. Popa - Huyghebaert, Kovacic, Gajic, Buşu - Asamoah, Van Durmen - Sidibe (Marquet '69), Baeten (Raicea '76), Ondaan (Blidar '88) - C. Bălan (Pop '88). Antrenor: Flavius Stoican
  • GAZ METAN: Vâlceanu - Izata, Matricardi, Yuri, Trif (Velisar '62) Alceus (Iroboso '74), Junior - Şteau, Deaconu, Grădinaru ( Chamed '74)- Sarr (Morar '62). Antrenor: Ilie Poenaru

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri