Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Florin Niţă nu mai vine, dar FCSB a găsit soluţia ideală. Portarul de 400.000 de euro, varianta vicecampioanei

Superliga Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19327842/1/nita.jpg

FCSB nu-l mai transferă pe Florin Niţă şi se va baza, din vară, tot pe un portar din lot, cel mai experimentat în momentul de faţă. Andrei Vlad. Potrivit declaraţiilor lui Helmuth Duckadam, vicecampioana României va apela la strategia lui Gică Hagi, aceea de a da şansa tinerilor să apere.

Eroul de la Sevilla consideră, însă, că aducerea lui Florin Niţă ar fi fost un plus. Experienţa şi-ar fi spus cuvântul în meciurile importante din Liga 1 şi în competiţiile europene. ”Dacă domnul Gigi Becali a spus că nu se mai gândeşte la aducerea lui Niţă, atunci ştie dânsul ce ştie, iar eu sunt sigur că şi-a făcut toate calculele. Este clar că nimeni nu o să mai arunce cu banii pe transferuri în perioada următoare. Din vară noi îi vom avea pe Vlad, Târnovanu şi Niga, iar eu cred că Andrei Vlad trebuie să devină numărul unu din toate punctele de vedere.

A mai acumulat experienţă, a ajuns la echipa naţională Under 21, unde este titular, a jucat şi în cupele europene pentru noi, iar eu am mare încredere în el. Sunt sigur că şi el a câştigat de la lună la lună încredere în forţele sale şi nu o să mai aibă emoţii în meciurile importante. În această situaţie titularizarea lui Andrei Vlad este cea mai bună soluţie, cu toate că aducerea lui Niţă era un plus pentru FCSB, dar asta este situaţia. Oricum şi la Praga se anunţă zile grele cu banii, iar eu cred că Niţă o să renunţe la nişte bani şi până la urmă tot o să se întoarcă la FCSB”, a spus Duckadam pentru ProSport.

  • Vlad este cotat la 400.000 de euro de transfermarkt.com

Florin Niţă a vorbit în dese rânduri după despărţirea de FCSB despre devotamentul său faţă de clubul roş-albastru, precizând că îşi doreşte să joace din nou pentru clubul unde a avut cele mai mari satisfacţii ale carierei. Niţă a apărat poarta FCSB între 2013 şi 2018, fiind ulterior transferat la Sparta Praga pentru o sumă apropiată de două milioane de euro. În prezent, Niţă şi-a pierdut locul de titular la formaţia din Cehia, motiv pentru care îşi şi doreşte o revenire în Liga 1, unde să poată juca meci de meci.

Postul de portar reprezenta o problemă pentru FCSB, în condiţiile în care titularul Cristi Bălgrădean a semnat deja cu CFR, iar Andrei Vlad e considerat încă insuficient de experimentat pentru a juca titular. Pentru FCSB, Niţă a evoluat în 117 meciuri în cele 5 sezoane petrecute la formaţia la care a crescut. El a fost adus de la Chiajna de către Laurenţiu Reghecampf. În tricoul FCSB, Niţă a cucerit de două ori titlul de campion al României, Cupa României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa României. În 2016-2017, Florin Niţă a fost declarat cel mai bun portar al Ligii 1.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele