Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Florin Prunea, încă un atac la adresa lui Mario Nicolae: ”'Fetiţele' dau în judecată. Ai ceva de spus, eşti bărbat şi vii şi vorbeşti!”

Dinamo Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20038423/2/rps6882.jpg

Conflictul dintre Mario Nicolae şi Florin Prunea nu se mai termină, iar ultima reacţie a acestuia din urmă e una destul de aprigă. Fostul oficial de la Dinamo l-a acuzat pe directorul sportiv al ”câinilor” că nu e o decizie bărbătească să îl dea în judecată, pentru ultimele acuze pe care i le-a adus.

Prunea se aştepta ca Nicolae să vină şi să vorbească personal cu el, pentru a lămuri situaţia tensionată dintre ei. ”Aducerea acestui băiat la Dinamo este o mare greşeală. Nu poţi să vii cu băiatu’ ăsta! Şi eu ştiu ce vorbesc, crede-mă! Ştiu cine e acest Mario. Ştiu multe despre el. Eu nu înţeleg cine l-a adus! Tu când îl dai afară pe Dănciulescu de la Dinamo, nu poţi să vii cu Mario Nicolae! Nu poţi! Trebuie să vii cu cineva peste Dănciulescu ca profesionist şi tot ce vrei tu! Care înseamnă şi a făcut ceva pentru Dinamo.

Asta cu judecata… aşa fac oamenii mici! Ăştia nu sunt bărbaţi! Numai oamenii mici ameninţă aşa! „Fetiţele”, cum le spunem noi în fotbal. Fetiţele dau în judecată” Ai ceva de spus, eşti bărbat şi vii şi vorbeşti! Apoi mergi mai departe. Nu ai timp de judecăţi”, a spus Prunea pentru Fanatik.

Mario Nicolae a anunţat că Patrick Kluivert şi Guus Hiddink vor cotiza în proiectul DDB 

Fanii lui Dinamo au ajuns cunoscuţi în toată lumea, pentru faptul că ajută clubul să supravieţuiască şi oferă sume importate prin proiectul demarat. Mai nou, doi oameni celebri în fotbalul mondial au promis că îşi vor face card DDB. Este vorba de Patrick Kluivert şi Guus Hiddink, care vor să se alăture proiectului.

Totul s-a întâmplat prin intermediul lui Gevaro Nepomuceno, atacantul statului Curacao care este legitimat la Dinamo. Hiddink este selecţioner acolo, în timp ce Kluivert a îndeplinit acelaşi rol, în urmă cu ceva timp. Totul a fost recunoscut public de Mario Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, în emisiunea Look Sport Live.

Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar. Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB.

E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB. Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno.

Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere. Poate cu venirea primăverii s-ar putea să fie unul din ei în platou aici”, a declarat Mario Nicolae în platoul emisiunii Look Sport Live.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele