Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Fostul campion mondial la Formula 1 Nico Rosberg inveteşte într-o platformă online pentru plantarea copacilor în lume

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20403089/1/ros.jpg

Fostul campion mondial de Formula 1 Nico Rosberg şi Exor, holdingul familiei Agnelli, se numără printre noii investitori ai companiei italiene Treedom, o platformă de comerţ electronic pe care clienţii plătesc pentru plantarea copacilor în întreaga lum, transmite Reuters.

Compania, fondată la Florenţa în 2010, va primi investiţii de 10 milioane de euro (12 milioane de dolari) pentru a-şi dezvolta platforma digitală, pentru a lansa noi proiecte de plantare şi pentru a deschide filiale la Paris şi Amsterdam la sfârşitul acestui an.

Măsura vine înaintea Conferinţei Naţiunilor Unite privind schimbările climatice, cunoscută sub numele de COP26, care va avea loc la Glasgow,  în noiembrie,  şi pe care Italia o găzduieşte împreună cu Marea Britanie.

Grupul de investitori care susţine compania este condus de administratorul italian de active Banca Generali, care a alocat 3 milioane de euro.

Banca comercială italiană DRV Capital şi Exor vor injecta 2,7 milioane de euro, respectiv 250.000 de euro.

Rosberg, împreună cu fotbalistul italian Giorgio Chiellini, Andrea Guerra, director la grupul de lux LVMH şi alţi investitori italieni, vor contribui cu sume mici, a spus compania.

Rosberg, care s-a retras din curse în 2016, la scurt timp după ce a devenit campion mondial, a investit deja în mai multe companii startup legate de sustenabilitate, inclusiv în Lilium, care dezvoltă avioane electrice mici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele