Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

FOTO | Ultraşii Stelei pornesc războiul dacă FCSB va juca în Ghencea: ”Dacă la presiunile oilor cedaţi, în Ghencea niciunul nu mai călcaţi!”

FCSB Publicat pe 8 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20460011/1/protest-steaua.jpg

Ultraşii Stelei au luat atitudine după ce au tot apărut reacţii în fotbal, din partea oamenilor din fenomen, care cer ca noul stadion din Ghencea să fie folosit şi de alte echipe. Fanii din galeria Stelei nu doresc ca arena să fie utilizată de FCSB, iar luni seară au reacţionat.

Au mers în faţa stadionului din Ghencea şi au protestat, au scris mesaje că, în cazul în care FCSB va ajunge să joace pe arenă, atunci va începe războiul.

Dacă la presiunile oilor cedaţi, în Ghencea niciunul nu mai călcaţi! În Ghencea doar noi... Ori război!”, a fost unul dintre mesajele afişate de suporterii Stelei, care au aprins şi torţe.

Virgil Boglea, avocatul Asociaţiei ”Salvaţi Steaua”, a declarat că Steaua a pierdut patru mărci extrem de importante, iar dacă decizia Instanţei va deveni definitivă, atunci întreg Clubul Sportiv al Armatei va avea de suferit, nu doar secţia de fotbal.

Boglea a precizat că susţinătorii FCSB nu şi-au dorit un astfel de scandal prin instanţe şi a amintit că totul a pornit din direcţia CSA.   

Avocatul a mai anunţat că FCSB va face o nouă cerere pentru a juca pe Ghencea şi va solicita oficial un calendar al competiţiilor desfăşurate pe Stadionul Steaua. Până acum, MApN şi-a justificat refuzurile (şi) prin faptul că se disputau alte meciuri pe arena din Ghencea. O astfel de mutare i-ar lăsa pe ”militari” fără principala armă în demersurile lor de a opri FCSB să joace pe Ghencea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele