Ultima oră
ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. Chunchukov deschide scorul ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. Chunchukov deschide scorul
Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc" Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc"
Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele” Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele”
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă

Fundaşii lui Liverpool, criticaţi de o fostă glorie a clubului. „Va deveni o uriaşă problemă dacă nu se rezolvă lucrurile”

Premier League Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19480745/1/liverpool.jpg
Scoţianul Steve Nicol, fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Liverpool în 1984, este surprins neplăcut de jocul defensiv al campioanei Angliei. Fostul mare fundaş al lui Liverpool a criticat evoluţia fundaşilor lui Liverpool în etapa inaugurală din Premier League, când „cormoranii” au încasat 3 goluri de la o echipă nou-promovată, Leeds, 4-3. 
 
„Liverpool a încercat să joace în partida cu Leeds cu linia de fundaşi foarte sus, aproape de mijlocul terenului. Când fotbaliştii nu sunt sincronizaţi, ai o problemă uriaşă dacă evoluezi aşa. Va deveni o uriaşă problemă dacă nu se repară lucrurile în neregulă din apărare", a declarat Nicol pentru ESPN.
 
Fostul apărător a mai atras atenţia că, deşi Liverpool are cei mai buni fundaşi dintre echipele din Premier League - luaţi ca individualităţi - în realitate ei nu au arătat ca şi cum ar fi coechiperi.
„Nu mă interesează cât de bun eşti ca individualitate, trebuie să te aperi ca un grup şi jucătorii lui Liverpool nu au făcut asta cu Leeds. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut, cu acea apărare impenetrabilă, s-a făcut pentru că jucătorii s-au comportat ca un tot unitar. Au fost uniţi, s-au dublat, au câştigat meciuri împreună. Asta e cheia, să fii alături de colegul din defensivă", a adăugat Nicol.
 
Campioana din ediţia trecută a Premier League, Liverpool, a debutat cu o victorie pe teren propriu în acest sezon, 4-3 cu Leeds. 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele