Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Gabriela Szabo a salutat numirea lui Adi Vasile la naţionala de handbal. ”Aceasta este cea mai bună dovadă a faptului că antrenorii de la CSM Bucureşti sunt apreciaţi”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19910112/1/gabi-szabo.jpg

Adrian Vasile este noul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României, după încheierea acordului cu Bogdan Burcea. Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a anunţat că obiectivul noului selecţioner este calificarea la Jocurile Olimpice.

Contractul lui Adrian Vasile cu FRH va fi valabil până în luna decembrie a acestui an. Antrenorul în vârstă de 38 de ani va conduce în paralel şi CSM Bucureşti, echipă la care este din toamna anului 2019.

Gabriela Szabo a avut numai cuvinte de laudă despre decizia oficialilor din handbal de a-l numi pe Adi Vasile la echipa naţională.

„Numirea ca selecţioner a lui Adrian Vasile ne bucură foarte mult! Aceasta este cea mai bună dovadă a faptului că antrenorii de la CSM Bucureşti sunt apreciaţi la adevărata lor valoare. Îl vom susţine pe Adrian Vasile, care va rămâne în continuare şi antrenorul echipei noastre feminine.

Orice selecţie la lotul naţional venită pe adresa unui sportiv al clubului nostru, orice propunere ca cea acceptată de Adrian Vasile sosită pe adresa unui antrenor de la CSM Bucureşti reprezintă o mare bucurie pentru noi.

Asta înseamnă că strategia clubului, aceea de a avea cei mai buni sportivi şi cei mai pregătiţi antrenori, funcţionează. Pentru continuitate avem însă nevoie de linişte şi de susţinerea tuturor”,
a spus Gabriela Szabo, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele