Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Gala UFC 250: Nunes vs Spencer a fost LIVE pe Look Sport, duminică, de la 04:00! Premieră: de la 23:00, pe Look Plus

Special Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
  • Transmisiunile LIVE din circuitul UFC continuă pe Look Sport, duminică, de la 05:00!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19379387/3/ufc-250-live.jpg


Main Card-ul UFC 250 va fi în direct pe Look Sport (duminică, 05:00) şi în premieră pe Look Plus (duminică, 23:00), cu cinci lupte spectaculoase.

Cea mai aşteptată confruntare a galei va fi lupta pentru titlu la categoria pană, feminin, dintre campioana en-titre, Amanda Nunes (32 de ani) şi Felicia Spencer (29 de ani).


Main Card UFC 250, live pe Look Sport - Eveniment susţinut de Casa Pariurilor

  • Eddie Wineland     vs.     Sean O'Malley
  • Neil Magny     vs.     Anthony Rocco Martin  
  • Aljamain Sterling     vs.     Cory Sandhagen
  • Raphael Assunção     vs.     Cody Garbrandt
  • Amanda Nunes (c)     vs.     Felicia Spencer

VIDEO - UFC Fight Night Las Vegas

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele