Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Gestul lui Ronaldo premergător meciului dintre Ungaria şi Portugalia le-a produs un minus de 4 miliarde de euro

EURO 2020 Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20247075/1/ronaldo-portugalia.jpg

La conferinţa de presă premergătoare jocului dintre Ungaria şi Portugalia, din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European, Cristiano Ronaldo a făcut un gest de 4 miliarde de euro. Starul a dat de-o parte două sticle de Coca-Cola, plasate la masa la care acorda declaraţiile.

Ronaldo le-a dat din cadru, astfel încât să nu fie în planul camerelor de filmat, şi a pus în locul lor o sticlă de apă, spunând că el bea doar apă. Concret, în urma acestui episod, acţiunile firmei Coca-Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari pe acţiune.

Aşa se face că în acest moment, cota de piaţă a Coca-Cola este 238 de miliarde de dolari, în loc de 242 de miliarde de dolari, cât era înainte de reacţia lui Cristiano Ronaldo.

”Sunt dur cu fiul meu. Uneori bea Coca-Cola sau Fanta, mănâncă chips-uri şi ştie că nu-mi place”, spunea Ronaldo despre fiul său.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele