Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Ghinion pentru Budescu după revenirea la FCSB! Mijlocaşul s-a accidentat şi are şanse minime să joace în derby-ul cu Dinamo

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20387906/1/budescu.jpg

Constantin Budescu (32 de ani) a făcut marţi primul antrenament la FCSB, după ce a semnat un contract pe doi ani cu ‘roş-albaştrii’. Miercuri, mijlocaşul a suferit o accidentare la gleznă, fiind incert pentru derby-ul cu Dinamo, de duminică, transmis în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

Conform GSP, Budescu a părăsit antrenamentul cu glezna umflată şi nu a mai revenit la sesiunea de pregătire.

Constantin Budescu avea şanse mici să fie titular în meciul cu Dinamo, întrucât Edi Iordănescu îl are ca variantă pe Octavian Popescu pentru postul de mijlocaş ofensiv. În plus, Budescu este în urmă cu pregătirea fizică.

FCSB are două accidentări de lungă durată: Florinel Coman (trei luni) şi Florin Tănase (două luni). În schimb, noile achiziţii Claudiu Keşeru şi Valentin Gheorghe pot juca în meciul cu Dinamo.

FCSB ocupă locul 8 în Casa Liga 1, după 7 etape, cu trei meciuri consecutive fără victorie. Echipa antrenată de către Edi Iordănescu pregăteşte meciul cu Dinamo, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele