Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Ghinionul lui Man şi Coman? Că s-au născut în România. ”Ar fi avut automat şi cote mai mari”

FCSB Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19624334/1/dennis-man-1.jpg

O lungă poveste fără sfârşit este cea a transferurilor lui Man şi Coman pe bani mulţi, în campionate importante, la echipe de top. FCSB nu mai ştie cum arată grupele cupelor europene, nu mai ştie cum arată un sezon cu titlu câştigat, dar aceste aspecte nu îl face pe Gigi Becali să îşi piardă gândul transferurilor pe zeci de milioane de euro.

Chiar dacă la echipele naţionale cei doi au evoluţii şterse, Edi Iordănescu a oferit o opinie extrem de interesantă. Anume că Man şi Coman au fost ocoliţi de soartă pentru faptul că s-au născut în România. Dacă s-ar fi născut în Croaţia sau Austria, acum ar fi transferaţi pe sume şi mai mari decât cele cerute de Becali.

Mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii tineri şi foarte tineri. FCSB-ul are foarte mulţi jucători tineri extrem de talentaţi şi cei doi sunt unii dintre ei (n.r. – Man şi Coman). Dacă aceşti jucători s-ar fi născut probabil în Croaţia sau în Austria, sau în Elveţia, ar fi avut automat şi cote mai mari.

Este adevărat că FCSB arată o altă faţă, o altă energie, un alt entuziasm şi eu mi-aş dori, pentru fotbalul românesc, să avem cât mai multe echipe angrenate în lupta asta pentru podium şi pentru titlu. Mi-aş dori să fie o luptă dusă cât mai mult şi, de ce nu, să avem cum am avut anul trecut: o finală de titlu”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele