Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Ghinionul lui Man şi Coman? Că s-au născut în România. ”Ar fi avut automat şi cote mai mari”

FCSB Publicat pe sâmbătă, 09:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19624334/1/dennis-man-1.jpg

O lungă poveste fără sfârşit este cea a transferurilor lui Man şi Coman pe bani mulţi, în campionate importante, la echipe de top. FCSB nu mai ştie cum arată grupele cupelor europene, nu mai ştie cum arată un sezon cu titlu câştigat, dar aceste aspecte nu îl face pe Gigi Becali să îşi piardă gândul transferurilor pe zeci de milioane de euro.

Chiar dacă la echipele naţionale cei doi au evoluţii şterse, Edi Iordănescu a oferit o opinie extrem de interesantă. Anume că Man şi Coman au fost ocoliţi de soartă pentru faptul că s-au născut în România. Dacă s-ar fi născut în Croaţia sau Austria, acum ar fi transferaţi pe sume şi mai mari decât cele cerute de Becali.

Mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii tineri şi foarte tineri. FCSB-ul are foarte mulţi jucători tineri extrem de talentaţi şi cei doi sunt unii dintre ei (n.r. – Man şi Coman). Dacă aceşti jucători s-ar fi născut probabil în Croaţia sau în Austria, sau în Elveţia, ar fi avut automat şi cote mai mari.

Este adevărat că FCSB arată o altă faţă, o altă energie, un alt entuziasm şi eu mi-aş dori, pentru fotbalul românesc, să avem cât mai multe echipe angrenate în lupta asta pentru podium şi pentru titlu. Mi-aş dori să fie o luptă dusă cât mai mult şi, de ce nu, să avem cum am avut anul trecut: o finală de titlu”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele