Ultima oră
FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!

Giani Kiriţă, discurs dureros despre Dinamo: "Nu văd o ieşire!". Marile probleme ale echipei din Ştefan cel Mare

Liga I Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402296/1/4-dinamo.jpg


Problemele financiare, intrarea în insolvenţă şi cele şase înfrângeri consecutive ale lui Dinamo îl fac pe Giani Kiriţă să-şi piardă orice speranţă că echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare se va repune pe picioare în viitorul apropiat.
 
Fostul căpitan din Groapă consideră că formaţia sa de suflet nu are nicio şansă în actualul format, cu mulţi jucători tineri şi puţină experienţă în lot, şi nu crede că fanii-acţionari din Programul Doar Dinamo Bucureşti vor scoate situaţia la capăt. Îndurerat de punctul în care s-a ajuns, Kiriţă iese în faţă cu unul dintre cele mai sincere discursuri legate de Dinamo:
 
"Din păcate lipseşte cam tot de la Dinamo, nu doar dorinţa, lipseşte tot. Este foarte greu, pentru că totul se răsfrânge şi asupra noastră, a jucătorilor care am jucat la Dinamo, am avut performanţe, am câştigat şi noi nişte titluri şi am stat cu oamenii ăia în tribună.
 
Oamenii mereu ne întreabă, pe unde mă duc, oamenii mereu mă întreabă: 'Giani, ce facem cu Dinamo? Ce se întâmplă?' Ce pot eu să fac? Aş putea să fac şi eu, într-adevăr, dar nu acum, nu în proiectul ăsta, nu văd o ieşire, nu o văd. Nu o văd.
 
Nu înţeleg că nu e de ajuns să ai doar jucători tineri, ei n-or să înţeleagă. De fapt aş vrea să înţeleagă că fără jucători cu experienţă şi jucători care să ştie ce înseamnă Liga 1, Dinamo o sa aibă probleme mari anul ăsta. Totul se leagă din rău în mai rău.
 
Dacă îmi spunea cineva, după ce am plecat de la Dinamo, că Dinamo va ajunge în halul ăsta, în care să nu avem niciun reper... Avem doar galeria, pe noi ne reprezintă galeria, dar din păcate galeria nu poate să joace în teren", a declarat fostul căpitan al lui Dinamo, pentru Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele