Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Giani Kiriţă, discurs dureros despre Dinamo: "Nu văd o ieşire!". Marile probleme ale echipei din Ştefan cel Mare

Superliga Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402296/1/4-dinamo.jpg


Problemele financiare, intrarea în insolvenţă şi cele şase înfrângeri consecutive ale lui Dinamo îl fac pe Giani Kiriţă să-şi piardă orice speranţă că echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare se va repune pe picioare în viitorul apropiat.
 
Fostul căpitan din Groapă consideră că formaţia sa de suflet nu are nicio şansă în actualul format, cu mulţi jucători tineri şi puţină experienţă în lot, şi nu crede că fanii-acţionari din Programul Doar Dinamo Bucureşti vor scoate situaţia la capăt. Îndurerat de punctul în care s-a ajuns, Kiriţă iese în faţă cu unul dintre cele mai sincere discursuri legate de Dinamo:
 
"Din păcate lipseşte cam tot de la Dinamo, nu doar dorinţa, lipseşte tot. Este foarte greu, pentru că totul se răsfrânge şi asupra noastră, a jucătorilor care am jucat la Dinamo, am avut performanţe, am câştigat şi noi nişte titluri şi am stat cu oamenii ăia în tribună.
 
Oamenii mereu ne întreabă, pe unde mă duc, oamenii mereu mă întreabă: 'Giani, ce facem cu Dinamo? Ce se întâmplă?' Ce pot eu să fac? Aş putea să fac şi eu, într-adevăr, dar nu acum, nu în proiectul ăsta, nu văd o ieşire, nu o văd. Nu o văd.
 
Nu înţeleg că nu e de ajuns să ai doar jucători tineri, ei n-or să înţeleagă. De fapt aş vrea să înţeleagă că fără jucători cu experienţă şi jucători care să ştie ce înseamnă Liga 1, Dinamo o sa aibă probleme mari anul ăsta. Totul se leagă din rău în mai rău.
 
Dacă îmi spunea cineva, după ce am plecat de la Dinamo, că Dinamo va ajunge în halul ăsta, în care să nu avem niciun reper... Avem doar galeria, pe noi ne reprezintă galeria, dar din păcate galeria nu poate să joace în teren", a declarat fostul căpitan al lui Dinamo, pentru Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele