Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Gianluigi Donnarumma nu este sigur că va semna cu FC Barcelona. Alte două cluburi mari îl vor

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20223916/1/donnarumma.jpg

AC Milan a anunţat transferul portarului francez Mike Maignan (25 de ani) de la Lille, campioana Franţei. Titularul din acest sezon, italianul Gianluigi Donnarumma (22 de ani), va pleca liber de contract la finalul lunii iunie.

Considerat unul dintre cei mai buni portari din lume, Donnarumma, în vârstă de 22 de ani, a debutat la 16 ani la AC Milan, echipă pentru care a strâns 251 de meciuri.

Italianul este dat ca la FC Barcelona din această vară, dar presa internaţională că mai există două variante de rezervă: PSG şi Juventus. O decizie finală va fi luată, după ce părţile implicate vor discuta cu impresarul Mino Raiola.

Deşi Ciprian Tătăruşanu a fost rezerva lui Donnarumma tot sezonul recent încheiat, fostul internaţional român nu va fi titular. Milan a reacţionat reacţionat rapid şi l-a transferat pe francezul Mike Maignan, 25 de ani, de la Lille, proaspăt campion al Franţei.

Este posibil ca şi Tătăruşanu să părăsească echipa, deşi mai are contract până în 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele