Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gică Hagi, nervos pe arbitraj dar şi pe jucători, după eşecul cu FC Argeş. ”Pentru mine a fost offside clar”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20432978/1/hagi-farul.jpg

FC Argeş a obţinut o victorie importantă în faţa Farului Constanţa, 2-1, pe teren propriu. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

La flash-interviuri, Gică Hagi a criticat maniera de arbitraj, însă este nemulţumit şi de prestaţia elevilor săi, despre care a declarat că au fost lipsiţi de şansa în confruntarea de duminică.

„Eu când nu câştig sunt puţin… Văd minusurile. Eu cred că meritam mai mult, meritam victoria, dar aşa este fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce nu am făcut bine. Eu vreau să vorbesc de echipa mea, meritam mai mult. Pentru mine a fost offside clar, dar asta e. Ce putem face? Puteţi să o întoarceţi cum vreţi voi, dar e offside clar. Sali e tânăr, e la lotul naţional, am fost cu toţii pe aici. Ne-a lipsit şansa. Dacă marcam, atunci puteam să câştigăm meciul. Adversarul ajunge 1-2 ori la poartă şi noi pieredm meciul. Megem înainte!

O să muncim mai mult ca să vina rezultatul pozitiv. Trebuie să produce puncte din următoarele trei meciuri. Avem o zi pauză şi după o să vedem”,
a spus Hagi, după meci.

Farul rămâne pe locul 6 momentan, în clasamentul din Casa Liga 1. FC Argeş se află pe 8, la egalitate de puncte cu Farul şi Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele