Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Guardiola consideră sezonul drept unul excepţional pentru Manchester City, în ciuda eşecului din finala Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224722/1/guardiola.jpg

Pep Guardiola consideră sezonul 2020/2021 drept unul excepţional pentru Manchester City, în ciuda faptului că echipa lui nu a câştigat Liga Campionilor.

”(n.r. - întrebat cum va evita o înfrângere precum cea de sâmbătă în viitor) Este prea devreme pentru a vorbi despre asta. Am jucat 61 de meciuri din 62 posibile (n.r. - Manchester City nu a jucat finala Cupei Angliei, fiind eliminată în semifinală de Chelsea), într-un context dificil cu pandemia. Dacă analizăm meciul, suntem trişti, desigur, trebuie să învăţăm din asta.

Dar sezonul rămâne excepţional. Jucătorii au dat totul pe teren. Vom încerca să revenim la finală, fiind mai puternici. (n.r. - despre faptul că Man. City a trimis doar un singur şut pe poartă în finală) Riyad (n.r. - Mahrez) a avut o şansă la final... Ştiam că în meciurile cu Chelsea e dificil să ne creăm şanse. A fost un meci strâns. Pentru o primă finală, am jucat un meci foarte bun, am dat dovadă de curaj, mai ales în prima repriză. Jucătorii au dat totul.

Vreau să-i felicit! (n.r. - dacă are vreun regret) Nu ştiu... Deciziile pe care le-am luat, toate astea... Meciul a fost excepţional, pentru că am fost prima dată în finală. Chelsea este o echipă foarte bună şi ne-am luptat cu ea. În a doua repriză, am fi meritat să marcăm un gol, dar nu am reuşit", a declarat Guardiola, în conferinţa de presă de după finală, potrivit lefigaro.fr.

Formaţia Chelsea Londra a cucerit Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe Stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012, în timp ce Manchester City a fost prima dată în finală la această competiţie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri