Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

HALEP, PIERDERI IMPORTANTE ÎN 2019. A CÂŞTIGAT TURNEUL DE LA WIMBLEDON, DAR A PIERDUT O MULŢIME DE PUNCTE ÎN ACEST AN

Video Publicat pe 10 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231743/1/halep.jpg

Simona Halep a reuşit o performanţă importantă în acest an, prin câştigarea turneului de la Wimbledon, însă a pierdut şi multe puncte, ceea ce a făcut să cadă mai multe poziţii în clasament. Astfel, constănţeanca a început anul 2019 pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor, cu 1.046 de puncte faţă de locul următor. Un avans mai mult decât consistent, dar pe care l-a risipit lejer.

„Adevărul” scrie că Simona a avut 13 turnee la care a participat în ultimele două sezoane, însă în multe dintre aceste competiţii a înregistrat rezultate mai slabe. Efectul acestui parcurs s-a văzut în clasamentul mondial. Astfel, Simona a pierdut un număr uriaş de puncte, 1.905, ceea ce reprezintă consecinţa firească a faptului că în multe dintre turneele la care a luat parte, atât în 2018, cât şi în 2019, a înregistrat rezultate mai slabe. Acum, cea mai bună jucătoare de tenis din România a ajuns pe locul 6 şi nu mai poate emite pretenţii la primul loc în următoarele luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele