Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Haos general la Dinamo. Se anunţă încă o plecare în vară: ”Nu e echipa pe care o cunoşteam. Nu am fost lăsat să...”

Superliga Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19327592/1/dinamo.jpg

Dinamo nu are parte de linişte nici în plină pandemie. Pe lângă problemele de ordin economic cu care se confruntă clubul, ”câinii” au deficienţe şi la nivelul comunicării în rândul conducătorilor. Concret, preşedintele Florin Prunea nu se înţelege prea bine cu ceilalţi oameni cu factor de decizie.

Fostul portar al ”Generaţiei de Aur” a lăsat de înţeles că va pleca la vară de la echipă, atunci când îi şi expiră contractul. Pare că regretă că a venit la Dinamo. ”În această perioadă citesc, mă uit la filme şi la meciuri. Citesc «Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război». Îmi place foarte mult. Ce se mai întâmplă la Dinamo? Nu se întâmplă nimic. Vorbesc cu jucătorii şi sunt şi ei curioşi să vadă când se termină această situaţie.

Nu am niciun gust amar după perioada la Dinamo. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult. Dar am avut nişte condiţii la limita suportabilului. A fost o perioadă grea. Am nimerit într-un război civil, care nu era al meu. Nu vă aduceţi aminte ce a fost? Cu suporterii? Cu Neagoe? Ăsta nu e Dinamo pe care-l cunoşteam! Să se certe dinamoviştii în ei... Atâta ură nu am văzut! Eu nu am fost lăsat să conduc aşa cum eram eu obişnuit. Să dea alţii explicaţii pentru asta.

Dinamo nu va intra în faliment. Patronul va interveni. E om serios şi nu va lăsa Dinamo să moară.  Când va veni momentul, Ionuţ Negoiţă va interveni”, a declarat Florin Prunea la Pro X.

Dinamo evoluează din nou în play-out, iar de aici au început să apară divergenţele în rândul conducerii; fanii au fost şi ei nemulţumiţi. În primele două meciuri din grupa pentru evitarea retrogradării, Dinamo a înregistrat două eşecuri, 0-1 cu Academica Clinceni şi 0-1 cu Poli Iaşi.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele