Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Ilie Stan, impresionat de progresul de la FCSB. "Nu le scad şansele la titlu dacă pleacă Man. Au un viitor frumos"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

FCSB, liderul Ligii 1, joacă în această seară la Ovidiu cu FC Viitorul, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+. Ilie Stan este de părere că 'roş-albaştrii' sunt în vârf de formă, iar pregătirea fizică planificată de către Thomas Neubert face diferenţa. Antrenorul este convins că FCSB rămâne favorită la câştigarea titlului inclusiv dacă ar pleca Dennis Man, golgheterul Ligii 1.

FCSB are un atac impresionant, cu 40 de goluri în 16 meciuri. Dennis Man şi Florinel Tănase sunt cei mai buni marcatori ai campionatului, cu 13, respectiv 11 goluri.

În primul meci oficial din 2021, FCSB a învins-o clar pe Astra Giurgiu, scor 3-0. Înaintea confruntării cu Viitorul, a marcat cel puţin un gol în 10 din precedentele 11 partide disputate în deplasare.

"Mi se pare că echipa este în creştere, dar trebuie să fim de acord că a trecut o singură etapă din acest an. Probabil şi faptul că s-au pregătit în străinătate a fost un avantaj faţă de celelalte echipe pentru că au avut posibilitatea să lucreze specific.

Din punct de vedere fizic, nu se pune problema să nu stea bine, pentru că îl au pe acest Neubert şi se vede diferenţa faţă de ce jucau înainte. E important că au avut un teren bun de antrenament, sunt alte echipe care se chinuie să găsească un gazon pe care să facă un antrenament cât de cât.

Nu le scad şansele la titlu dacă pleacă Man, mai au câţiva jucători tineri, am văzut că şi la pauza meciului cu Astra au schimbat şi l-au introdus pe Perianu. Mai este Octavian Popescu, care a jucat 90 de minute, la 18 ani. FCSB, din punctul de vedere al jucătorilor tineri, are un viitor frumos. Important este să câştige acest campionat şi să joace în cupele europene. Campionatul nostru este de la an la an mai slab", a spus Ilie Stan pentru realitateasportiva.net.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19909504/1/stan.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele