Ultima oră
Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi
VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei VIDEO | Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după reuşita din Supercupa Italiei
CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari
Adi Vasile, bucuros de amânarea partidei cu Rostov-Don. ”Mai câştigăm câteva zile şi sperăm ca o parte dintre jucătoare să se întoarcă” Adi Vasile, bucuros de amânarea partidei cu Rostov-Don. ”Mai câştigăm câteva zile şi sperăm ca o parte dintre jucătoare să se întoarcă”
Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă
OFICIAL | Adi Popa a fost prezentat la Academica Clinceni OFICIAL | Adi Popa a fost prezentat la Academica Clinceni

Impresarul lui Diego Fabbrini a confirmat despărţirea de Dinamo. Italianul, îndemnat de familie să semneze cu CFR

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19884194/1/fab.jpg

CFR Cluj profită de haosul de la Dinamo şi îl aduce pe Diego Fabbrini. Cei de la ProSport scriu că mutarea este ca şi rezolvată.

Italianul vine din postura de liber de contract şi ar aduce un plus uriaş campioanei en-titre, atât pe faza mediană, cât şi pe faza ofensivă. Sursa mai sus citată scrie că mutarea este doar o chestiune de timp.

Impresarul fotbalistului, Florin Manea a confirmat despărţirea de Dinamo. Acesta a mai punctat faptul că Fabbrini a fost îndemnat de familie să accepte oferta celor de la CFR.

„Fabbrini a depus un memoriu, are 5 luni restanţă. Au fost nişte discuţii cu DDB în care i s-au propus anumite variante. Poate pierdeam nişte bani, dar câştigam mai târziu. Am fost de acord cu ce s-a propus, problema e că nu există încredere, poate o să ne găsim din nou în situaţia asta peste 5 luni.

Fabbrini a renunţat la bani, a renunţat şi pe timp de Covid la jumătate din salariu. Acum trebuie să renunţe la bani din nou. Nu prea mai au încredere nici Diego, nici familia lui.

Trebuie să se găsească o soluţie, DDB să înţeleagă că nu-şi permite să gândească doar cu sufletul şi să-l lase să plece transfer unde o fi. Avem din decembrie oferta CFR-ului. Mai au răbdare, dar nu ştiu cât timp. Dinamo e încurcată cu ŢSKA Sofia. Dacă îl pierde liber pe Fabbrini, au de dat bani mulţi la ŢSKA.

Noi nu vrem asta, nu vrem să facem rău clubului. Fabbrini s-a simţit bine la Dinamo. Variantele ar fi fie să-l dea gratis, fie pe o suma modică. Fabbrini a vorbit cu Cortacero, dar din ce zice Cortacero nu s-a întâmplat niciodată nimic. Fabbrini a discutat cu familia şi ar fi mai bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”, a declarat Florin Manea, pentru sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele