Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Impresarul lui Diego Fabbrini a confirmat despărţirea de Dinamo. Italianul, îndemnat de familie să semneze cu CFR

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19884194/1/fab.jpg

CFR Cluj profită de haosul de la Dinamo şi îl aduce pe Diego Fabbrini. Cei de la ProSport scriu că mutarea este ca şi rezolvată.

Italianul vine din postura de liber de contract şi ar aduce un plus uriaş campioanei en-titre, atât pe faza mediană, cât şi pe faza ofensivă. Sursa mai sus citată scrie că mutarea este doar o chestiune de timp.

Impresarul fotbalistului, Florin Manea a confirmat despărţirea de Dinamo. Acesta a mai punctat faptul că Fabbrini a fost îndemnat de familie să accepte oferta celor de la CFR.

„Fabbrini a depus un memoriu, are 5 luni restanţă. Au fost nişte discuţii cu DDB în care i s-au propus anumite variante. Poate pierdeam nişte bani, dar câştigam mai târziu. Am fost de acord cu ce s-a propus, problema e că nu există încredere, poate o să ne găsim din nou în situaţia asta peste 5 luni.

Fabbrini a renunţat la bani, a renunţat şi pe timp de Covid la jumătate din salariu. Acum trebuie să renunţe la bani din nou. Nu prea mai au încredere nici Diego, nici familia lui.

Trebuie să se găsească o soluţie, DDB să înţeleagă că nu-şi permite să gândească doar cu sufletul şi să-l lase să plece transfer unde o fi. Avem din decembrie oferta CFR-ului. Mai au răbdare, dar nu ştiu cât timp. Dinamo e încurcată cu ŢSKA Sofia. Dacă îl pierde liber pe Fabbrini, au de dat bani mulţi la ŢSKA.

Noi nu vrem asta, nu vrem să facem rău clubului. Fabbrini s-a simţit bine la Dinamo. Variantele ar fi fie să-l dea gratis, fie pe o suma modică. Fabbrini a vorbit cu Cortacero, dar din ce zice Cortacero nu s-a întâmplat niciodată nimic. Fabbrini a discutat cu familia şi ar fi mai bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”, a declarat Florin Manea, pentru sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele