Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Încă o lovitură pe piaţa transferurilor dată de CFR Cluj? Ce mutare ar fi reuşit ardelenii, după aducerea lui Bălgrădean

Superliga Publicat pe 22 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19311405/2/cfr-cluj-1.jpg

Ivan Martic (29 de ani) a reziliat sâmbătă contractul cu Universitatea Craiova, iar la câteva ore după ce informaţia a ajuns în spaţiul public s-a aflat şi următoarea destinaţie a fotbalistului. Din câte se pare, fundaşul a fost convins de CFR Cluj şi se va alătura lotului condus de Dan Petrescu din vară.

Informaţia a fost dată publicităţii de Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei: ”Eu aşa am auzit, că a semnat cu CFR”. Dacă totul va fi confirmat, ardelenii ar bifa al doilea transfer important fără bani, după ce au obţinut şi semnătura lui Cristian Bălgrădean, de la FCSB.

Universitatea Craiova şi fundaşul Ivan Martic au decis sâmbătă rezilierea contractului. Hotărârea ar fi fost luată ca urmare a evoluţiilor modeste din ultimele etape ale jucătorului, care, în acelaşi timp, dădea de înţeles în urmă nu cu foarte mult timp că vrea să plece.

”M-am gândit la propunerea de prelungire a contractului, i-am şi spus patronului ce-mi doresc, dar nu vreau să fac public. Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă”, declarase Ivan Martic, al cărui contract expiră în vară.

Martic a fost luat de Craiova în august 2017, fără sumă de transfer, de la HNK Rijeka. În acest timp, fundaşul de bandă a prins 74 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv de 7 ori.

Transfermarkt.com îl cotează la 800.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele