Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Încă un transfer ratat de FCSB. ”Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20007791/1/fcsb.jpg

Cornel Dinu a avut din nou cuvinte dure pentru politica de transferuri a celor de la FCSB. După Vukusic, fostul mare fotbalist a analizat şi transferul lui Alexandru Buziuc, sosit vara trecută, de la Academica Clinceni.

Atacantul nu este văzut deloc ca fiind un plus pentru echipă, datorită problemelor mari pe care le are la finalizare, fiind aproape imposibil să suplinească absenţa din compartimentul ofensiv a lui Dennis Man.

"Şocul din nou îl reprezintă schimbările pe care le face FCSB. Nu mai vreau să mă mai leg... Schimbările şi maniera de joc... E şi linia de fund din care nu mai înţelegi nimic. Miron Şi Cristea nu sunt de nivelul acestei echipe, acolo e un punct vulnerabil.  

Schimbările pe care le face FCSB sunt şocante în sensul că cel mai surprinzător... Nu e surprinzător, pentru că îmi dau seama unde trăiesc şi cine judecă. E situaţia lui Buziuc, care intră şi joacă 33 minute. Intră Vukusic, croatul ăsta care nu se ştie ce caută. 

Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce (n.r. - pe Buziuc) şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan, după care nu văd criteriile... Doar aşa dacă a fost o lună plină, de deochi, unde se iau deciziile, de a-l aduce la Steaua (n.r. - FCSB) să joace. Nu are nimic comun. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele