Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Inter a venit în România pentru un titular de la "tineret"! Pustiul care le poate lua faţa lui Man sau Coman pentru un transfer stelar

Superliga Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19623351/1/morutan-olaru-romania-u21.jpg

2021 poate fi anul afirmării pentru Olimpiu Moruţan, tânărul mijlocaş al FCSB fiind deja în atenţia unor cluburi importante din Europa.

Moruţan a fost unul din protagoniştii partidei România U21 - Danemarca U21, scor 1-1, rezultat care a asigurat calificarea tricolorilor mici la Campionatul European din 2021, iar prestaţia bună a jucătorului de 21 de ani a venit cum nu se putea mai bine.

Scouterii lui Inter, în România pentru Moruţan

Asta pentru că Inter Milano a avut un om trimis în România special pentru a-l urmări pe Moruţan, anunţă Gazeta Sporturilor. Mijlocaşul FCSB a pasat decisiv la golul României din partida cu Danemarca şi a avut o prestaţie apreciată, pe postul pe care se simte cel mai bine: număr 10.

Moruţan a intrat în atenţia italienilor după startul foarte bun se sezon avut la FCSB, cu trei goluri şi 7 pase decisive în cele 9 meciuri jucate în Casa Liga 1.

Astfel, se poate spune că Moruţan a trecut cu bine "testul" de la Ploieşti şi va rămâne în vederile celor de la Inter. Cu siguranţă, o prestaţie bună la turneul final al EURO 2021 ar putea fi pasul decisiv spre o ofertă concretă a celor de la Inter.

Iftime, convins că Becali dă lovitura

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, e convins că Moruţan va aduce peste 10 milioane de euro în conturile FCSB. Gigi Becali l-a cumpărat pe Moruţan chiar de la Botoşani, pentru 1 milion de euro.

"Mă bucur pentru Moruţan, iar eu cred că el a făcut cel mai bun meci al său la de când joacă la naţionala U 21. El joacă şi la FCSB la fel de bine, dor că mie îmi pare că el este un decar.

A şi jucat în meciul cu Danemarca poziţia numărului 10, deşi a evoluat pe tricou cu numărul 9, iar eu cred că este cel mai bun din România pe această poziţie. Oli a fost foarte util echipei şi extrem de constructiv în joc [...].

Oli a jucat în meciul cu Danemarca exact ce ne trebuie nouă. El a făcut totul pe teren doar în folosul echipei. Poate să joace chiar şi la naţionala mare. Avem nevoie şi acolo de un asemnea jucător.

Gigi Becali o să ceară pe Moruţan minimum zece milioane de euro, iar la acest moment valorează cu vârf şi îndesat această sumă. Sunt convins că Becali nu o să stea cu nimeni de vorbă pentru o sumă mai mică
", a declarat Iftime pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele