Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Inter stă pe un butoi de publere. Un fotbalist de top se plânge că nu i se dau şanse să arate ce poate

Serie A Publicat pe 9 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19509109/1/eriksen-si-conte.jpg

Inter are un start reuşit de sezon în Serie A, dar asta nu a adus liniştea pe „Giuseppe Meazza”. Nemulţumit că nu joacă, Christian Eriksen i-a transmis un mesaj fără echivoc lui Antonio Conte. Danezul a fost titular în acest început de sezon chiar în prima rundă, după care a redevenit rezervă, ceea ce nu poate decât să-l nemulţumească.

„Nu vreau să stau pe bancă tot sezonul. Sper că nu asta este intenţia antrenorului sau a clubului. Va fi un sezon aglomerat, cu multe meciuri, mă aştept să joc. Nu este niciodată plăcut să stai pe bancă şi pe măsură ce înaintezi în vârstă, cu atât îţi pierzi răbdarea mai uşor”, a surprins Eriksen, chiar la o conferinţă de presă.

Internaţionalul danez îl arată cu degetul pe Antonio Conte, chiar dacă nu-i rosteşte numele. Eriksen lasă de înţeles că şi-a ieşit din formă din cauza faptului că nu a mai evoluat titular. „Lumea are multe aşteptări de la mine, lumea credea că o să fac diferenţa la fiecare joc, dar nu s-a întâmplat asta. Acum se uită la mine cu alţi ochi. Am avut şi perioade bune şi rele în carantină. Am avut un început bun la Inter când am venit dar acum situaţia este una diferită”, a adăugat nordicul.

Decoamdată nici Antonio Conte şi nici oficialii clubului nu i-au răspuns lui Christian Eriksen.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele