Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Ipocritul" Guardiola, făcut praf de Luciano Moggi: "Cuvinte goale! Nu e îndrăgostit de fotbal, ci de cele 30 de milioane de euro pe an pe care le duce acasă"

Champions League Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20143495/1/gua.jpg
 
Pep Guardiola a reacţionat împotriva înfiinţării Super Ligii Europene, chiar dacă Manchester City era unul dintre cluburile fondatoare, precizând că sportul fără ideea de competiţie nu mai este sport şi că schimbarea structurii actuale ar putea ucide pasiunea fanilor pentru fotbal, însă declaraţia spaniolului e ironizată de fostul şef al lui Juventus, Luciano Moggi.
 
Suspendat pe viaţă din fotbal după scandalul din 2006, în urma căruia Juventus a fost retrogradată, Moggi îl acuză pe Guardiola de ipocrizie şi vorbeşte despre necesitatea introducerii unui plafon salarial în lumea fotblaului, în condiţiile în care veniturile jucătorilor şi ale antrenorilor au devenit astronomice, fiind greu de susţinut în economia actuală.
 
"Ipocrizia a devenit parte a lumii fotbalului. Luaţi cazul Super Ligii... Primii care au contestat propiul club au fost jucătorii şi antrenorul lui Liverpool. Apoi Guardiola. Şi-a criticat clubul spunând că fotbalul aparţine fanilor şi eu îi urmez pe fani. Fără discuţie, cuvinte frumoase, pline de romantism, dar nişte simple cuvinte.
 
În opinia noastră, Pep e mai îndrăgostit de cele 30 de milioane de euro pe sezon pe care le primeşte. Restul e poezie...
 
De fapt, deşi ştie că salariile jucătorilor şi ale antrenorilor reprezintă 70% din toate veniturile clubului a avut curajul să-şi critice patronii pentru că sunt în căutarea de noi venituri pentru a putea face faţă unor cheltuieli mai mari. 
 
Poate e timpul să vorbim despre un plafon salarial pentru a împiedica oameni ca el să se mai îndrăgostească iremediabil de acest sport, doar penru că acum le permite să ducă acasă sume care în trecut erau inimaginabile", a declarat Luciano Moggi, citat de Daily Mirror.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri