Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Italienii au făcut anunţul! Dennis Man, luat în vizor de două cluburi uriaşe din Europa

Stranieri Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21532360/1/parma-dennis-man.jpg

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun marcator al formaţiei este chiar Dennis Man, cu 12 goluri şi 6 assist-uri, în 26 de meciuri, în toate competiţiile.

Ultimul gol înscris de fotbalistul român a fost în victoria Parmei, scor 2-1 în faţa Bresciei.

Deşi în ultima vreme s-au vehiculat mai multe informaţii conform cărora Inter ar fi interesată de Dennis Man, nimic nu s-a concrezat până în acest moment. Totuşi, presa din Italia a informat că Dennis Man a ajuns în atenţia echipei germane Borsussia Dortmund.

Dennis Man, dorit de AC Milan şi AS Roma

Evoluţiile bune ale internaţionalului român au atras atenţia mai multor cluburi de top din Europa. Conform italienielor de la Calcio Mercato, AS Roma şi AC Milan ar fi intrat în cursa pentru semnătura fostului fotbalist de la FCSB.

Cele două cluburi ar încerca un eventual transfer în vară, cu toate că Dennis Man este în negocieri cu Parma pentru prelungirea contractului.

Dennis Man are un salariu de 1,1 milioane de euro la Parma, făcându-l unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din liga secundă din Italia. După ce îşi va prelungi înţelegerea, fostul atacant de la FCSB îşi va majora contractul cu 100.000 de euro.

Fostul oficial al lui Dinamo, mesaj clar pentru Man şi Mihăilă

Mario Nicolae (38 de ani), fostul oficial al lui Dinamo, a vorbit despre nivelul jucătorilor români în acest moment şi a transmis un mesaj clar.

 

Actualul director sportiv al celor de la Vejle Boldklub, formaţie din Danemarca, a fost prezent la o conferinţă de presă din Roma, unde a vorbit despre fotbaliştii români. Fostul oficial din ”Ştefan cel Mare” e de părere că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham a schimbat viziunea asupra fotbalului românesc.

Mario Nicolae a transmis un mesaj către jucătorii români care îşi doresc să evolueze în Serie A, cum este cazul lui Man şi Mihăilă, care au şanse foarte mari să promoveze cu Parma la finalul acestui sezon.

”Fotbaliştii români şi-au dat singuri un restart. Toţi voiau un nou Chivu, un nou Lobonţ. Radu Drăguşin a făcut-o atunci când a ajuns la Tottenham. Acum, toţi jucătorii dau tot ce pot ca să demonstreze pe teren.

Vor fi nevoiţi să facă mai multe lucruri decât în urmă cu 10-15 ani, trebuie să redescopere foamea care ne-a scos pe noi în evidenţă.

Avem nevoie de mentalitate, de foame, pentru a creşte ca ţară. Nu trebuie să fim relaxaţi, nu trebuie să credem că avem tot ce ne trebuie pentru a juca în Serie A pentru că realitatea este dură”, a spus Mario Nicolae în presa italiană.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele