Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20320941/1/jg.jpg


Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat, miercuri, decizia Unităţii de integritate a atletismului de suspendare a sprinterului elveţian de origine jamaicană Alex Wilson după un test antidoping cu rezultat pozitiv.
 
Sportivul a fost depistat pozitiv cu trenbolon, un steroid anabolizant, la un control în afara competiţiei, făcut la 15 martie. Wilson s-a apărat explicând prezenţa substanţei respective în carnea consumată la un restaurant jamaican din SUA. După aceste explicaţii, Comitetul Olimpic Elveţian a ridicat suspendarea provizorie a sportivului, însă Unitatea de integritate a atletismului şi TAS au decis ca suspendarea să fie din nou valabilă.
 
Astfel, Wilson nu va putea participa la Jocurile Olimpice.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele